• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Zijn instant maaltijden goed voor je en wanneer eet je deze?
Met je backpack op pad met een instant maaltijd, bekijk de opties…

Zijn instant maaltijden goed voor je en wanneer eet je deze?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Mueslibollen

Recept informatie

Dieetcategorie: Glutenvrij
Personen: 6
Menugang: Lunch / Brunch
Bereidingstijd: 10-20

Ingrediënten

3 eetl. Gepelde zonnenbloempitten

3 eetl. Gehakte walnoten

3 eetl. Grof gehakte amandelen

150 gr. Rozijnen

50 gr. Krenten

900 gr. Glutenvrij deeg voor bruinbrood

2 eetl. Margarine

4 eetl. Sesamzaadjes

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 ° C.

 

Schep de zonnebloempitten, walnoten, amandelen, rozijnen en krenten door het glutenvrij deeg en meng het goed door elkaar.

 

Vet 14 aluminium vormpjes in met wat boter en vul ze voor driekwart met het deeg en bestrooi ze met sesamzaadjes.

 

Laat de broodjes voor 20 á 30 minuten rijzen op een warme, tochvrije plaats.

 

Bak de broodjes in het midden van de oven in 25 minuten bruin en gaar. Stort ze uit de vorm en laat ze op een rooster afkoelen. 

 

Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet

Bekijk meer Glutenvrij recepten

Volg ons