• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Sport en voeding kunnen niet zonder elkaar
Een strakker en gezonder lijf door sport en juiste voedings…

Sport en voeding kunnen niet zonder elkaar
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Entrecote met pepersaus

Recept informatie

Dieetcategorie: Glutenvrij
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20

Ingrediënten

4 entrecotes
3 eetl. Margarine
2,5 dl. Vleesjus (glutenvrije vleespoeder)
2 eetl. Cognac
3 eetl. Sherry
0,5 Kopje koffieroom
1 Doosje tuinkers
Versgemalen peper
Zout

Bereiding

Bestrooi neide kanten van de entrecotes met zout en peper. Verhit de margarine in een koekenpan en laat deze goed bruin worden. Bak de entrecotes in 6 minuten om en om mooi bruin.

Breng de vleesjus aan de kook, schenk de cognac bij het vlees en giet na 0,5 minuten de vleesjus erbij. Blus het geheel af met de sherry en de koffieroom. Laat de saus voor 3 minuten inkoken.

voeg naar smaak versgemalen peper toe. Leg de entrecotes op een bord en dres het met wat pepersaus. Maak het geheel af met een plukje tuinkers.

Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet

Bekijk meer Glutenvrij recepten

Volg ons