• Voedingswaarde app

    Download de gratis voedingswaardetabel.nl app van ruim duizend producten. Met rekenmodules om o.a. je BMI bereken.

    iOS   iOS

  • Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Eet Gewoon
Eet gezonder, voel je fitter, word slanker in 30 dagen!…

Eet Gewoon
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (1)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Privacybeleid

Persoonlijke gegevens

Dietenlijst.nl respecteert de privacy van alle klanten en bezoekers van onze website. Alle tot individuen herleidbare gegevens in de elektronische correspondentie met deze website zal Dietenlijst.nl met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen. Jouw gegevens worden niet aan derden verkocht of ter inzage gegeven, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechtelijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen jou en Dietenlijst.nl.

Wanneer je aanmeldt voor de diensten van Dietenlijst.nl, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken (e-mailadres en (fictieve)naam). Deze gegevens worden opgeslagen in het klantensysteem van Dietenlijst.nl en gebruikt om onze diensten aan je te kunnen leveren. Je hebt te allen tijde de mogelijkheid om jouw eigen persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen. In dat geval kunt je contact met ons opnemen.
Dietenlijst.nl bewaart je gegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt. Deze gegevens blijven bewaard zolang je account actief is. Gegevens die via het contactformulier zijn ingevuld worden enkel en alleen gebruikt om antwoord te geven op de vraag of opmerking.
De minimale leeftijd die Dietenlijst.nl hanteert om een account aan te maken is 16 jaar.

Je persoonsgegevens kunnen door Dietenlijst.nl worden gebruikt om je te informeren over Dietenlijst.nl producten en diensten. Je e-mailadres zal slechts voor dit doel gebruikt worden als je ons daarvoor vooraf toestemming hebt gegeven.

Jouw privacyrechten

Als gebruiker van Dietenlijst.nl heb jij enkele privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we je vragen om je adequaat te identificeren door vanuit je account een bericht te sturen.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

Welke persoonsgegevens verwerkt Dietenlijst?

Om jouw overeenkomst, een Dietenlijst account, die je met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Naam; Je (fictieve) naam wordt opgeslagen omdat we je liever aanspreken met je naam.

E-mailadres; We bewaren je e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je bestelling of account toe te sturen. Deze heb je ook nodig om aan te melden voor je account. Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Dietenlijst, hiervoor kun je jezelf inschrijven.

Inloggegevens; Je inloggegevens bewaren we om de toegang tot je account te beveiligen, zodat alleen jij of mensen met wie je deze gegevens deelt kunnen inloggen.

Overige persoonsgegevens

Het komt wel eens voor dat we via socialmediaberichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Wijzigingen

Het privacybeleid kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het is daarom raadzaam om regelmatig het privacybeleid van Dietenlijst te raadplegen.

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.