Tagliatelle met zalm
Recept informatie
Dieetcategorie: Koolhydraatarm
Personen: 2
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: < 10 minuten
Ingrediënten
- 150 gr. Tagliatelle
- 2 eetl. Olijfolie
- 150 gr. Zalmfilet
- 300 gr. Broccoli
- Rauwkost met yoghurt dressing
- Zout
- Peper
Bereiding
Maak van de broccoli kleine roosjes.
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm goudbruin.
Broccoliroosjes in ruim kokend water met zout in 3 minuten beetgaar koken, afgieten en in het vergiet laten uitlekken.
Tagliatelle over twee borden verdelen, de zalm erop scheppen en naast de broccoli serveren. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Serveertip: Serveer naast de tagliatelle en zalm een schaaltje rauwkost met yoghurt dressing voor een frisse smaak.
Bevat per portie: 21 gram koolhydraten en 400 gram calorieën.
Meer informatie over koolhydraatarme diëten
Bekijk meer Koolhydraatarm recepten