• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Hoe combineer ik een uitgebreid diner thuis met mijn dieet?
Op dieet en uitgebreid eten thuis. Hoe doe je dat?…

Hoe combineer ik een uitgebreid diner thuis met mijn dieet?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Over dietenlijst.nl

Dietenlijst is ontstaan uit de vraag en behoefte om alle diëten te vermelden die er bestaan. Op moment van ontwikkeling van dietenlijst.nl had je alleen maar zoekmachines waar je op diëten kon gaan zoeken, maar een compleet overzicht bestond er nog niet.

Om het iedereen zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken heeft dietenlijst.nl alle diëten onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kun je snel een dieet bekijken of het iets voor u is om te gaan volgen. Tevens wordt er meer achtergrond informatie gegeven over verschillende onderwerpen zoals overgewicht (bij kinderen) en worden er een selectie boeken getoond via onze partner bol.com. Al onze informatie wordt geschreven door onze gewichtsconsulente i.o. en ook nagekeken door samenwerking met een voedingsmiddelentechnoloog en eigenaar van voedingswaardetabel.nl.

Succes

Helaas was het succes van dietenlijst.nl aanleiding om voor vele websites ons auteursrechtelijk materiaal klakkeloos over te nemen wat natuurlijk ook een erkening is van het succes van dietenlijst.nl. Na wat juridische strijden zijn de meeste websites gelukkig weer verdwenen.

Wij proberen dan ook ten aller tijden een zo betrouwbaar mogelijke informatie te geven aan onze bezoekers, dietenlijst.nl wordt dan ook met regelmaat nagekeken of informatie nog klopt en zo nodig aangepast.

Verder wensen wij iedereen die een dieet of voedingspatroon wilt gaan volgen veel succes met het halen van zijn of haar streefgewicht.

Met vriendelijke groet,
R. van der Voort, namens het hele Dietenlijst Team

Volg ons