• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wordt afvallen moeilijker naarmate we ouder worden?
Afvallen wordt moeilijker als we ouder worden. Kun je hier iets aan doen?…

Wordt afvallen moeilijker naarmate we ouder worden?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Waarom bekers bedrukken met eigen logo?

Shakebeker bedrukken

Bij bedrijfsevenementen en marketingcampagnes is het belangrijk om op te vallen en bij je klanten en in het geheugen te blijven. Een praktische manier om dit te doen is door bekers te bedrukken met je eigen logo. In deze blog zullen we enkele redenen bespreken waarom het bedrukken van bekers een slimme zet is voor jouw bedrijf en waarom je hiermee moet beginnen.

Effectieve marketingtool

Bedrukte bekers zijn een effectieve en goedkope marketingtool. Wanneer je bekers weggeeft, zullen mensen ze gebruiken en zich je merk herinneren. Als andere mensen die bekers zien, zal je merk onvermijdelijk opgemerkt worden. Dit is een geweldige manier om naamsbekendheid te vergroten.

Professionele uitstraling

Door glazen, bekers of mokken te bedrukken kan je jouw bedrijf een professionele uitstraling geven. Het laat zien dat je aandacht aan details besteedt en dat je betrokken bent bij elk aspect van jouw bedrijf. Op deze manier komt het bedrijf net dat beetje meer in de spotlights te staan.

Duurzaamheid en herbruikbaar

Bedrukte bekers zijn erg duurzaam en langdurig in gebruik. Ze zijn herbruikbaar en bestand tegen de normale dagelijkse slijtage. Dit zorgt ervoor dat het milieu minder wordt belast door afval van papieren of plastic bekers.

Gepersonaliseerd

Bedrukte bekers zijn een perfecte manier om jouw boodschap over te brengen en te personaliseren. Door je logo en eigen artwork op bekers te hebben, kun je jouw merk op de mooist mogelijke manier presenteren. Het is ook mogelijk om unieke ontwerpen te maken waarmee je opvalt bij de klanten.

Verscheidenheid aan opties

Het bedrukken van bekers biedt een verscheidenheid aan opties, van glas tot plastic en diverse afmetingen. Je kunt kiezen uit wegwerp- en herbruikbare bekers, en bekers van verschillende materialen. Hierdoor is het mogelijk om de opties tegemoet te komen aan de behoeften van jouw bedrijf.

Slimme investering voor jou

Het moge duidelijk zijn dat bedrukte bekers een slimme investering zijn voor elk bedrijf. Niet alleen zijn ze goedkoop, maar ze bieden ook veel voordelen op lange termijn. Ze bieden merkherkenning, professionaliteit, duurzaamheid, personalisatie en er is een ruime keuze aan opties. Het bekers bedrukken van Loopper, kan jouw bedrijf helpen om op te vallen in de menigte, mensen te bereiken en onvergetelijk te maken.

Van een professionele uitstraling tot een effectief marketingmiddel, met bedrukte bekers kan elk bedrijf floreren en indruk maken op klanten. Begin nu met het bedrukken van je bekers en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft!

Volg ons