• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Kies je medicijnen of een dieet bij Diabetes type 2?
Een medicijn of je levenswijze aanpassen tegen diabetes type 2…

Kies je medicijnen of een dieet bij Diabetes type 2?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Welke diëten zijn het meest effectief en het meest gezond?

Groene smoothie

Er zijn verschillende manieren om af te vallen. Het aantal diëten is onnoemelijk groot en met een crashdieet kun je in korte tijd heel veel kilo’s verliezen. Afvallen en gezonder eten hebben wel degelijk invloed op je zorgverzekering. Als je kerngezond en fit bent, zul je bijvoorbeeld minder snel een aanvullende verzekering hoeven te nemen.

Iedereen kent wel het jojo-dieet

Nog steeds willen heel veel mensen af van hun overtollige kilo’s; zeker in de zomermaanden en rond de kerst als iedereen op zijn of haar mooist wil zijn. Nog steeds hebben heel veel mensen er echter moeite mee om daadwerkelijk af te vallen. Oké, er gaat we eens een kilootje af, die zit er echter vaak ook zo weer bij: het welbekende jojo-dieet. Toch zijn er wel degelijk manieren om effectief af te kunnen vallen en zo te bezuinigen op de zorgverzekering, iets dat je binnenkort uit kunt zoeken door de zorgvergelijker te gebruiken om uit te zoeken wat de goedkoopste zorgverzekering is.

Probeer eens het groene smoothie dieet

Wat een goed dieet is, is het groene smoothie dieet. Je eet gezond, de voeding vult en bevatten weinig calorieën. Groene smoothies, veelal bladgroente, is goed voor zowel lichaam als geest. Door dit dieet verlies je kilo’s. Je hebt geen honger, je energiepeil gaat omhoog, net als je weerstand. Volgens velen is afvallen echter een mentale zaak, zit het tussen de oren. Als je echt wilt, dan val je af. Volgens deze mensen is het heel simpel: gewoon meer calorieën op een dag verbranden dan dat je inneemt.

Als je wilt afvallen, dan val je ook af

Bijzonder is ook het 7x7 afslank dieet. Je krijgt een gevarieerd menu, van een dieet is niet echt sprake en toch zul je zomaar twee kilo’s per week verliezen. De maaltijden zijn met name gezond en lekker en ook nog eens gemakkelijk te bereiden. Daarnaast is er nog zoiets als de superverbrander waarmee je sneller calorieën verbrandt. Nadat je de vraag waarom je af wilt vallen hebt beantwoord, ontdek je je ideale eetpatroon en zorg je ervoor dat ook de hormoonbalans in orde komt. Is dat het geval, dan zul je snel en gemakkelijk gewicht verliezen. Afvallen, het kan dus wel. Het vergt echter wat van lichaam en zeker ook geest. Weet waarvoor je het doet en waarom je het doet. Dan zal afvallen geen probleem zijn.

Volg ons