• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wat zijn gezonde ontbijtopties?
Ontbijt wordt gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag.…

Wat zijn gezonde ontbijtopties?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Kabeljauw in citroen-gembersaus

Recept informatie

Dieetcategorie: Balans Slankclub
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20 minuten

Dit Balans Slankclub Recept bevat: 19 punten p.p

Ingrediënten

  • 600 gram kabeljauwfil
  • 1 eetl. allesbinder
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 theel. bouillonpoeder
  • 2 eetl. bakgember
  • 1 bekertje demi crème fraiche
  • Zout en peper
  • Bieslook
  • 800 gram aardappelen
  • ± 2 dl halfvolle melk
  • gemengde salade
  • geraspte wortel
  • 2 eetl. yogosaus.

Bereiding

Kook de aardappelen gaar en maak er puree van met warme melk. Meng de gemengde salade met geraspte wortel, kruiden naar smaak en yogosaus.

Snijd de (eventueel iets bevroren) vis in stukjes van ± 5 cm en verwarm deze op een schaal in de magnetron (± 350/400 Watt) ongeveer 8 minuten.

Maak een saus van allesbinder, citroensap, bouillonpoeder, bakgember, demi crème fraiche, zout, peper en schenk dit over de vis.

Bestrooi het geheel met bieslook.

Tip:
Eet eens wat vaker vis; zelfs een vette vis bevat ten opzichte van vet vlees minder punten en het soort vet is ook gezonder dan in vet vlees

* Uw portie is ¼ deel van het recept.

Bron: Balans Slankclub

Meer informatie over het Balans Slankclub Afslankmethode

Bekijk meer Balans Slankclub recepten

Volg ons