• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Van mode tot maaltijd: duurzaam leven in de praktijk
Duurzaamheid is tegenwoordig een noodzakelijke leefwijze…

Van mode tot maaltijd: duurzaam leven in de praktijk
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Producttrends 2020 voor gewichtsverlies

Gezonde gewoontes

Met de zomer voor de deur zoeken veel Nederlanders naar mogelijkheden om hun strakke buik weer terug te krijgen. Makkelijk is dat dit jaar niet! Sportscholen zijn gesloten, teamsporten werden niet toegestaan en ook het zwembad hield haar deuren dicht. Er zijn gelukkig verschillende alternatieven om gezond te blijven en tegelijkertijd gewicht te verliezen. In dit artikel zetten we de verschillende producttrends voor 2020 op een rijtje. Welke producten helpen jou deze zomer aan een strak lichaam, wanneer je op het strand verschijnt?

Combineer producten met meer beweging

Vanzelfsprekend is het gebruik van deze producten alleen niet voldoende om naar een strak lichaam te werken. Combineer deze producten daarom met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Wandel iedere avond dertig tot zestig minuten, ga eens wat vaker op de fiets voor een blokje om, of trek hardloopschoenen aan. Zeker nu het warmer begint te worden, is het heerlijk om af en toe buiten te sporten! Niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook om je hoofd leeg te maken. Het sporten voorkomt een gevoel van stress, waardoor je dieper en beter slaapt. Iets wat bevorderlijk is voor je prestaties overdag.

Afvallen door een crème te smeren

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van een crème om af te vallen. Deze afslankgel wordt op plekken met overtollig vet gesmeerd, wat er volgens toe leidt dat de doorbloeding op deze plek gestimuleerd wordt. Een gestimuleerde doorbloeding zorgt voor een hogere vetstofwisseling, waarmee het overtollige vet snel af zal nemen. Onder meer Golden Naturals is een aanbieder van deze gel. Kies bijvoorbeeld voor de gel met citroensap. Dit krachtige middel helpt je bij de bestrijding van billen-, heup- en buikvet. Waar op je lichaam wil jij overtollig gewicht verliezen?

Shakes voor een gevuld gevoel

Je valt af op het moment dat je meer energie verbruikt, dan dat je dagelijks binnenkrijgt. De hoeveelheid energie die je binnenkrijgt is afhankelijk van hetgeen je neemt. Een stuk chocolade is ontzettend lekker, maar zorgt voor onnodig veel calorieën. Vervang de chocolade door een shake, waar je een beetje pure cacao aan toe kunt voegen! Zo geniet je alsnog van de smaak van chocolade, zonder dat je veel onnodige vetstoffen tot je neemt. Net als de afslankgel kun je ook deze shakes eenvoudig online bestellen. Je hebt hierbij keuze uit tal van verschillende smaken. Combineer ze met je eigen ingrediënten, zoals verse spinazie, wat schijfjes banaan, enzovoorts.

Volg ons