• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Diëtist en zorgverzekering 2020
Overgewicht en diabetes, wordt dit vergoed door je zorgverzekring in 2020?…

Diëtist en zorgverzekering 2020
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Eet Gewoon

Eet gewoon"Eet Gewoon", een boek dat geen dieetboek is en geen wonderen belooft, maar een boek dat in begrijpelijke taal vertelt wat nu precies verantwoord eten is. In dit boek komen alle zaken aan bod die een rol spelen bij overgewicht. Het geeft u de handvaten en argumenten om u aan te moedigen uw manier van leven zo in te richten dat u zich mentaal en lichamelijk beter voelt.
Het boek kiest voor een benadering die besloten ligt in de etymologische betekenis van het woord dieet dat is afgeleid van het Latijn diaetea ('manier van leven') en het Grieks diaita ('leefregels'). Een dieet is in deze context niet iets wat je een paar weken of maanden volgt, maar voor de rest van je leven. We spreken daarom liever niet van diëten of het volgen van een dieet, maar van het veranderen van je manier van leven.

Gezonder en fitter

De auteur onderbouwt zijn uitgewerkte methode met deskundige achtergrondinformatie over voedingsaspecten die je nodig hebt om gezondere keuzes te kunnen maken, waardoor je je fitter gaat voelen en op termijn die overtollige kilo’s kwijtraakt. In dertig dagen worden slechte eet- en leefgewoontes omgebouwd tot een verantwoorde leefstijl.

De auteur Frans de Jong is al meer dan 35 jaar professioneel met voeding bezig. Zijn drijfveer is een breed publiek voorlichten over de do's en don'ts van voeding."Eet Gewoon" is inmiddels alweer zijn vierde boek waarin ons voedsel en onze voeding de belangrijkste onderwerpen zijn.

Meer informatie over het boek eet gewoon
Direct een Voedingsdagboek bijhouden

Volg ons