• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Hoe combineer ik een uitgebreid diner thuis met mijn dieet?
Op dieet en uitgebreid eten thuis. Hoe doe je dat?…

Hoe combineer ik een uitgebreid diner thuis met mijn dieet?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Met deze apps verdien je crypto door fit te worden

Apps om fit te worden

Fit worden door te sporten is een van de moeilijkste dingen om consequent te doen. Er zullen dagen zijn dat je de motivatie mist om naar de sportschool te gaan. En soms heb je het gevoel dat je geen vooruitgang boekt op je fitnessreis en besluit je gewoon door te gaan met het eten van ongezond voedsel. Maar, zou het extra motivatie geven als je cryptocurrencies verdient tijdens het sporten? Tegelijkertijd de beste cryptocurrency verdienen en buikvet verbranden klinkt goed, toch? Het is mogelijk met de onderstaande apps!

FitCoin

Met deze fitness-app kun je Fitcoin-tokens verdienen terwijl je calorieën verbrandt. De FitCoin-app synchroniseert met fitnesstrackers zoals Apple Health, Fitbit, Garmin, et cetera. Deze trackers sturen gegevens zoals hartslag en activiteitsduur naar de app om bij te houden hoeveel energie wordt gebruikt, die wordt omgezet in Fitcoin-tokens. Je Fitcoin-tokens kunnen worden omgezet naar Bitcoin. Als je geen Bitcoin-account hebt, moet je er een maken in de Bitcoin-repository en deze verbinden met de app. Welk wallet voor Bitcoin kun je eenvoudig online checken, er zijn meerdere mogelijkheden dus vergelijk ze met elkaar. Je kunt je verdiensten overigens ook gebruiken om items te kopen van een eigen marktplaats, fitcoinstore.com.

Sweatcoin

Deze fitness-app betaalt je om buiten te wandelen. Het heeft zijn eigen virtuele valuta genaamd Sweatcoins. Om deze app te gebruiken, moet je je aanmelden en de gezondheids- en fitnessgegevens en GPS-locatie van je smartphone verbinden met de Sweatcoin-app. De app houdt vervolgens bij hoeveel stappen je op een dag zet en converteert deze naar Sweatcoin. Voor elke 1.000 geregistreerde stappen betaalt de app 0,95 in Sweatcoins. Gebruikers kunnen deze munten gebruiken om te ruilen voor verschillende beloningen, zoals boeken, fitnessapparatuur, kleding, trainingslessen en nog veel meer. Hoewel Sweatcoin een vorm van digitale valuta is, kan het niet worden beschouwd als een cryptocurrency omdat de infrastructuur geen gebruik maakt van blockchain-technologie, maar een gecentraliseerde database.

LifeCoin

De LifeCoin-app geeft beloningen aan zijn gebruikers die buitenactiviteiten doen, zoals wandelen, hardlopen, joggen en anderen. De app houdt je stappentelling bij en zet deze om in hun eigen virtuele valuta, de zogenaamde life-coins. Deze levensmunten kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen, sportartikelen, gadgets, kortingscodes en nog veel meer. De app is ideaal voor mensen die elke dag lange afstanden lopen, of voor degenen die een fitnessprogramma willen volgen waarbij veel wordt gewandeld of gerend. De stappen die binnenshuis genomen worden, tellen helaas niet mee.

Actifit

Met de mobiele Actifit-app kun je token-beloningen verdienen door je dagelijkse activiteiten automatisch bij te houden. Het volgt je bewegingen, zoals wandelen, joggen, huishoudelijke klusjes doen, de hond uitlaten of andere activiteiten die je uitvoert. Check je de koers Cardano actueel? Dat telt helaas weer net niet mee. Deze app heeft zijn eigen token genaamd AFIT-tokens. Deze tokens kunnen worden ingewisseld op de Actifit Market om je aan te melden voor fitness- of voedingsgerelateerde consulten, e-boeken te kopen of beloningen te verhogen door op Actifit gebaseerde boostergadgets te kopen in de winkel.

Volg ons