• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Hoe bereik je succesvol je streefgewicht?
Het beste je ideale gewicht bereiken lees je snel hier…

Hoe bereik je succesvol je streefgewicht?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Een 5 daagse Detox kuur volgen

7 daags detux kuur

Mindset

Wanneer je een 5 daagse Detox sappenkuur doet, ondersteun je je lichaam en geest bij een natuurlijk reinigingsproces. Het is een goede ondersteuning om de juiste balans te vinden in je huidige voedingspatroon. Na een 5 daagse Detox kuur ben je hopelijk bewuster geworden van je eventuele ongezonde eet- en drinkgewoonten, en kan je een makkelijker en gezond voedingspatroon door zetten. Tijdens een Detox kuur krijg je een stuk minder binnen, daarom raden we aan om de volgende producten 2 dagen voor en na de detox kuur te vermijden: Alcohol, sigaretten, geen rood vlees (voorkeur geen vlees), geen zoetigheden zoals taart en geen koffie en thee met cafeïne drinken.

Productinformatie

Je ontvangt in totaal 30 sappen en 15 shots, bestaande uit 9 verschillende sappen en shots van groente en fruitsapjes. De sappen hebben grotendeels een fruitige ondertoon.
Omdat de sappen geen vezels bevatten neemt je lichaam direct de voedingsstoffen op in het lichaam. Kijk goed naar merken die een product specialist hebben, die onderzoek doet hoe men het beste sappen en shotjes kan samenstellen. Bedrijven die dat doen halen dan het beste uit de sappen en shotjes. Of wel ze persen de producten zodanig goed zodat er voldoende vitamine, mineralen en antioxidanten voor een overheerlijke gezonde boost in zit!
Ook wordt er een handleiding meegeleverd, hierin staat het schema van tijden en sappen maar ook per product de voedingswaarde. Dat betekend dat je de 5 dagen van de Detox kuur niet meer bezig hoeft te zijn met wat te eten die dag.

7 daagse DetoxBox no 7

Een Detoxkuur 7 dagen bevat een box voor gevorderde, indien je al een keer detox kuur hebt gevolgd dan is 7 dagen detoxen geschikt voor jou.

Wanneer doe je een 7 daagse detox?

Detoxen is in een perfecte manier om orde, regelmaat en om in een gezonde levensstijl te raken. Uiteraard is detoxen niet de oplossing maar een ‘handvat’ het is belangrijk wat je na het detoxen doet. Sport, let op je voeding, drink minimaal 2 liter water en ga op vaste tijden naar bed.

Afvallen door een 7 daagse detox sapkuur?

Je kunt zeker afvallen gegarandeerde kilo’s verliezen zit er alleen niet in. Elk lichaam is anders en een garantie kan een detox sapkuur je niet geven maar wel een extra boost om die gezonde levensstijl goed en snel op te pakken.
Beschik jij over een goede motivatie en doorzettingsvermogen, bekijk meer informatie op Dr. Blend De producten van Dr.Blend zijn snel makkelijk online te bestellen.

Volg ons