Pikante Kerrieschotel
Recept informatie
Dieetcategorie: Balans Slankclub
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20 minuten
Dit Balans Slankclub Recept bevat: 19,5 punten p.p
Ingrediënten
- 350 gram Provençaalse runderreepjes
- 1 eetl. olie
- 400 gram roerbakgroente
- 450 gram diepvries doperwten
- 700 gr voorgekookte aardappelschijfjes
- Pot kerriesaus (Conimex – 400 gram)
- 1 dl vifit drink naturel
- 2 eetl. allesbinder
Bereiding
Oven voorverwarmen op 200º C; reepjes in de wok in 1 eetl. olie roerbakken; groentemix meebakken, na 3 minuten de erwtjes toevoegen en nog 3 minuten bakken. Voeg de kerriesaus toe en verwarm deze; schep het geheel in een ovenschaal en dek af met de aardappelschijfjes.
Meng de vifit met de allesbinder, schenk dit erover en laat de schotel in ± 30 minuten gaar worden in de oven.
* Uw portie is ¼ deel van het recept
Tip:
- Het is altijd handig om van een gerecht een dubbele hoeveelheid te bereiden, zodat u de andere helft kunt invriezen. Let er wel op dat u verse ingrediënten gebruikt.
- Ook overgebleven rijst kunt u in porties in de diepvries bewaren.
Bron: Balans Slankclub
Meer informatie over het Balans Slankclub Afslankmethode
Bekijk meer Balans Slankclub recepten