• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Het verband tussen voeding en tandgezondheid
Voeding heeft niet alleen invloed op je gewicht, maar ook op je gebit…

Het verband tussen voeding en tandgezondheid
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Kabeljauw in citroen-gembersaus

Recept informatie

Dieetcategorie: Balans Slankclub
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20

Dit Balans Slankclub Recept bevat: 19 punten p.p

Ingrediënten

600 gram kabeljauwfil

1 eetl. allesbinder

2 eetl. citroensap

1 theel. bouillonpoeder

2 eetl. bakgember

1 bekertje demi crème fraiche

Zout en peper

Bieslook

800 gram aardappelen

± 2 dl halfvolle melk

gemengde salade

geraspte wortel

2 eetl. yogosaus.

Bereiding

Kook de aardappelen gaar en maak er puree van met warme melk. Meng de gemengde salade met geraspte wortel, kruiden naar smaak en yogosaus.


Snijd de (eventueel iets bevroren) vis in stukjes van ± 5 cm en verwarm deze op een schaal in de magnetron (± 350/400 Watt) ongeveer 8 minuten.


Maak een saus van allesbinder, citroensap, bouillonpoeder, bakgember, demi crème fraiche, zout, peper en schenk dit over de vis.


Bestrooi het geheel met bieslook.

 

Tip:

 Eet eens wat vaker vis; zelfs een vette vis bevat ten opzichte van vet vlees minder punten en het soort vet is ook gezonder dan in vet vlees

 

* Uw portie is ¼ deel van het recept. 

 

Meer informatie over de Balans Slankclub Methode: Balans Slankclub Afslankmethode

 

Bron: Balans Slankclub

 

 

 

Bekijk meer Balans Slankclub recepten

Volg ons