• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wil je afvallen? Creëer support!
De echte tips en trucs die helpen met afvallen…

Wil je afvallen? Creëer support!
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Pastasalade met gorgonzola en kip

Recept informatie

Dieetcategorie: EGA
Personen: 2
Menugang: Salades
Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten

Dressing:

  • 1 el. olijfolie
  • 1 Knoflook
  • 1 Ui
  • 8 Zongedroogde tomaatjes in reepjes
  • 1 el. Kappers
  • 1 el . Fijngehakte basilicum
  • Zout
  • Peper

Salade:

  • 100 gr. Fusilli
  • 25 gr. Gerookte kip
  • 4 Tomaten
  • 4 Stengels bleekselderij
  • 15 gr. Kaas
  • 2 lepels witte wijnazijn
  • 30 gram bruin stokbrood

Bereiding

Dressing:
Snijd het uitje in fijne stukjes en doe hetzelfde met de knoflook. Maak van de zongedroogde tomaten fijne reepjes. Bak de knoflook en ui. Voeg de witte wijn azijn toe samen met de zongedroogde tomaten en kappertjes. Laat het in zijn geheel even een paar minuten inkoken.

Als de dressing is afgekoeld de basilicum, zout en peper toevoegen.

Salade:
Kook de fusilli en laat deze afkoelen. Maak van de kip, tomaat, bleekselderij en gorgonzola kleine stukjes en doe ze bij de afgekoelde fusilli. voor het serveren de dressing erdoor mengen

Meer informatie over de EGA methode: Het EGA Dieet

Bekijk meer EGA recepten

Volg ons