• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Handige gadgets voor gezond eten
Gezonder eten met handige keukenmachines? Lees verder voor gezonde maaltijden…

Handige gadgets voor gezond eten
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

EGA methode 7,1/10

Het is inmiddels gebleken, dat artsen en internisten patiënten met 'voedingsproblemen' adviseren de 'EGA-methode' te volgen. Dat is het bewijs dat deze afslankmethode veilig en volkomen verantwoord is. Men leert je omgaan met de voedingswaarden van producten voor normale maaltijden, zodat je geen honger hoeft te lijden en toch je overtollig gewicht verliest. Met deze wetenswaardigheden en wat zelfdiscipline gaat u zeker een gezonde toekomst tegemoet.

De E.G.A. Methode!

E.G.A. propageert 'verstandig afslanken' met gezonde voeding. Bij E.G.A. afslanken betekent dus niet alleen 'minder wegen' maar ook het bewust worden van een gezonde levenswijze! Je mag eten wat je gewend bent. Jouw gezin merkt er niets van, alles gaat gewoon z´n gang. Het draait om de dagelijkse maaltijdsamenstelling en voedselhoeveelheid. Groente, vlees, vis, brood, aardappelen, noem maar op, maak je naar je eigen keuze. Daarin schuilt het hele 'geheim'. Iedere maaltijd is echter zo uitgebalanceerd dat je al vrij snel resultaten boekt. Bovendien is deze gezonde basis erop gericht om u je verdere leven te begeleiden. E.G.A heeft tientallen cursusleidsters opgeleid, onder toezicht van een begeleidend arts en diëtisten. Je kunt dus met alle vragen of problemen steeds bij de cursusleiders terecht.

Houdt je aan de regels en je valt gegarandeerd af!

EGA Methode

Waar kan ik EGA cursussen vinden?

Wekelijks worden op meer dan 700 plekken in Nederland cursussen gegeven door deskundige EGA-consulenten.

Wij adviseren om naar de cursuspagina van E.G.A Nederland te gaan om een E.G.A cursus in jouw eigen woonomgeving te vinden.

Al vele jaren draait de gezonde Afslank- en Begeleidingsclub van E.G.A.-Nederland met uitstekende resultaten. Niet gebaseerd op luchtkastelen en loze beloftes. In een uiterst persoonlijke begeleiding leert men na het begin, waarin men snel afslankt, 2 tot 3 pond gemiddeld per week af te vallen. Niet met spectaculaire nieuwe rages, die overwaaien uit Amerika. Niet met geheimzinnige recepten, pillen of drankjes waarvan men de herkomst moet raden.

Wanneer je gezond wilt leven, er beter uit wilt zien en meer zelfvertrouwen wilt krijgen, dan wil E.G.A. je hierbij graag helpen! De E.G.A. Afslank- en Begeleidingsclub is beslist niet exclusief voor vrouwen, ook zeer veel mannen nemen deel aan de cursussen.

Meer informatie: eganederland.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

7,1 / 10
aantal stemmen:208
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons