• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Met de juiste sportkleding en accessoires vet verbranden
Naast sporten zorgt ook de juiste kleding voor meer vet verbranding…

Met de juiste sportkleding en accessoires vet verbranden
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Pain perdu

Recept informatie

Dieetcategorie: Glutenvrij
Personen: 6
Menugang: Lunch / Brunch
Bereidingstijd: 10-20

Ingrediënten

2 Middelgrote uien

2 Teentjes knoflook

1 eetl. zonnenbloemolie

1 eetl. Procinciaalse kruiden

900 gr. Glutenvrij deeg voor witbrood

2 eetl. margarine

 

Bereiding

Verwarm de oven voor om 200 ° C. Snijd de uien in snippers en pers de teentjes knoflook uit.

 

Fruit de uisnippers met de knoflook goud /  geel in de olie. Roer de kruiden erdoor. Laat het mengsel afkoelen tot het lauwwarm is.

 

Schep het mengsel door het glutenvrij deeg en verdeel het over 14 aluminium vormpjes. Vul de vormpjes voor driekwart. Laat het deeg 30 minuten op een tochvrije en warme plaats rijzen.

 

Bak de broodjes in het midden van de oven in 25 minuten gaar en bruin. Sort ze uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster.

 

Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet

Bekijk meer Glutenvrij recepten

Volg ons