Mosselen in witte wijn
Recept informatie
Dieetcategorie: Glutenvrij
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20
Ingrediënten
3 kg. Mosselen
250 gr. Soepgroente
1 Kopje witte wijn
1 Kopje water
2 eetl. Verse peterselie (gehakt)
2 eet. Verse Selderie (gehakt)
Bereiding
Loop de mosselen even na, en haal de gekneuse en open mosselen eruit.
Zet de wijn, water, peterselie, selderij en de soepgroente op. Was de mosselen met ruim water. Doe ze snel in een pan en breng meteen aan de kook. Laat de mosselen nu 10 minuten koken en schud ze hierbij regelmatig om.
Schep de mosselen, nadat ze allemaal open zijn gegaan samen met het vocht en de groente in een schaaltje. Serveer de mosselen meteen na bereiding.
Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet
Bekijk meer Glutenvrij recepten