• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Eet Gewoon
Eet gezonder, voel je fitter, word slanker in 30 dagen!…

Eet Gewoon
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Thaise biefstuk salade

Recept informatie

Dieetcategorie: Koolhydraatarm
Personen: 2
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: > 30

Ingrediënten

2 Kleine biefstukjes
1 eetl. Nam pla
2 theel. Ketjap asin
1 eetl. Limoensap
1 theel. Gehakte gember
1 Spaanse peper

100 gr. Peultjes
4 Lenteuitjes

1/3 Komkommer

Handjevol tauge
1 eetl. Olijfolie
Verse koriander (om te garneren)
Zwarte peper
Zeezout

 

Bereiding

Maak de spaanse peper schoon en verwijder de zaadlijsten. Hak het in kleine stukjes. Maak de peultjes schoon en snij de lenteuitjes in ringen. De komkommer in mooie reepjes snijden.


Maak een dressing van de nam pla, ketjap asin, limoensap, gember en Spaanse peper.


Blancheer de peultjes één minuut in kokend water waaraan een beetje zout is toegevoegd en spoel ze daarna af onder koud water en droog ze met een stukje keukenpapier.


Meng de groenten door de dressing en verdeel ze over twee borden. Verhit de olie in een pan en bak de biefstukjes circa in 3 minuten gaar aan elke kant (of langer als je ze doorbakken wilt hebben).


Snijd de biefstukjes in dunnen reepjes en verdeel ze over de borden. Garneer de bordjes met wat gehakte koriander.

 

Bevat per portie: 6 gram koolhydraten.

 

Meer informatie over koolhydraatarme diëten: Koolhydraatarme Diëten 

Bekijk meer Koolhydraatarm recepten

Volg ons