• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Orgineel Weekmenu
Op naar een orgineel weekmenu met heerlijke producten…

Orgineel Weekmenu
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Bio HCG+ 6,8/10

Bio HCG+ is een afslankkuur die bestaat uit 24 dagen. Met het Bio HCG+ volg je een dieet die op maat is geschreven in combinatie met de Bio HCG+ druppels die men onder de tong moet druppelen. Door middel van het dieet en met behulp van de Bio-HCG+ druppels worden alleen vetophopingen aangepakt zoals op de heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Je spiermassa blijft gelijk.

 

Tijdens de kuur van Bio HCG+ zal het lichaam overschakelen op een volledige vetverbranding, mits u zich goed aan de voorschriften houdt.

 

Het voordeel van het Bio HCG+ dieet is dat het alleen bij probleemgebieden vet vernietigt zoals hierboven beschreven. Je hebt tijdens het volgen van het Bio HCG+ dieet geen hongergevoel.

alleen overtollig vet afvalt. Met name dijen, billen, bovenbenen, buik en bovenarmen. Bij het afvallen verliest u geen spierweefsel en noodzakelijke vetten. Ook heeft u geen honger zodat u zonder moeite het bijbehorende dieet kunt volgen.

 

Wilt u nog meer informatie over het Bio HCG+ dieet, dan verwijzen wij u door naar:  www.biohcgconsulent.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,8 / 10
aantal stemmen:25
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie pillen & tabletten

Best beoordeeld
1. Flinndal Gezond Gewicht 6,9/10
2. Bio HCG+ 6,8/10
3. Stack 4 6,3/10
Meest bekeken
1. Vet Vernietiger 6,1/10
2. Nachtslank 5,2/10
3. Stack 2 5,6/10

Volg ons