• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

4 tips om gezond af te vallen in 2021
Echt gezond afvallen voor de lange termijn, volg deze tips!…

4 tips om gezond af te vallen in 2021
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Cambridge Dieet 7,1/10

Het Cambridge dieet is speciaal ontwikkeld voor mensen  die snel, veilig, verantwoord en gemakkelijk willen afvallen. Mensen die vervolgens op hun streefgewicht willen blijven zonder daarbij in de verleiding te komen om meer te gaan eten.

 

Het Cambridge dieet 

Het volgen van het Cambridge dieet is erg gemakkelijk: er behoeven geen calorieën te worden geteld! In plaats daarvan vervangt een keur aan voedzame, caloriearme soepen en dranken uw normale voedsel. Elke dieetdrank of elke portie soep levert 153, respectievelijk 154 calorieën.

 

Om de overgang naar een fitte en gezonde leefwijze zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het Cambridge dieet alleen verkrijgbaar bij een opgeleide Cambridge consulent. Afslanken is voor veel mensen een uiterst gevoelige zaak. Aangezien uw consulent persoonlijk ervaring heeft opgedaan met het dieet, kan hij/zij zich goed voorstellen hoe u zich voelt. Bovendien kan hij/zij u ondersteunen en aanmoedigen op momenten dat u dit nodig heeft.

 

Het Cambridge Health Plan 

Heeft u eenmaal uw streefgewicht bereikt, dan kan het Cambridge Health Plan u helpen om zo slank te blijven. Het boekje “Je Gewicht in Evenwicht”, welke u krijgt van uw consulent, verteld u alles over het Cambridge afbouwprogramma – de juiste manier om van het Cambridge dieet naar “normaal” eten over te stappen. Verder staat het boekje vol met adviezen en informatie over producten om te helpen op gewicht te blijven.

 

Diegene die erin slaagt af te slanken, wordt hiervoor ruimschoots beloond. Met een aanzienlijk verbeterde gezondheid bijvoorbeeld, maar ook door een groter zelfvertrouwen en een beter voorkomen. Als ook u zich op een snelle en verantwoorde wijze weer lekker in uw vel wilt voelen of alles voelt voor een verantwoord nieuw imago, dan is het Cambridge dieet de oplossing voor u.

 

 

Bron: cambridgediet.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

7,1 / 10
aantal stemmen:314
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie maaltijdvervangers

Best beoordeeld
1. Cambridge Dieet 7,1/10
2. Weight Care 7/10
3. Herbalife 6,8/10
Meest bekeken
1. Cambridge Dieet 7,1/10
2. Slimfast 6,1/10
3. Weight Care 7/10

Volg ons