• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Op een gezonde manier afvallen in 7 stappen
Afvallen in 7 simpele stappen en op een gezonde manier met hulp van fatburners…

Op een gezonde manier afvallen in 7 stappen
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Sauna Belt 6/10

De sauna Belt is een perfect middel voor uw figuurcorrectie. De sauna belt is uitermate geschikt voor gewichtsverlies en ideaal voor de buik, taille, armen, rug, dijbenen en tegen cellulitis.

 

De sauna belt zorgt voor gewichtsverlies door middel van transpiratie. Door het bevestigen van de sauna belt op de probleemgebieden zoal bijvoorbeeld de buik, billen of benen zal er gewichtverlies plaatst vinden en het uw figuur corrigeren.

 

Gebruik van de Sauna Belt

 Door het zweten verliest u met sauna belt uw kilo’s. Doe de sauna belt om op de probleemgebieden en stel de warmteregelaar in op het gewenste niveau. Ga hierna heerlijk ontspannen. De sauna belt maakt u slanker waar u dat wilt. Men kan de sauna belt gebruiken waar men maar wilt, het zit comfortabel en de huid zal na gebruik lekker zacht aanvoelen.


Mocht de suana belt te warm worden slaat hij vanzelf af, zorg er dus voor dat u niet verder draait dan de aangegeven blokjes. Deze beschermmaatregel is ingebouwd in de sauna belt om oververhitting van het apparaat


De sauna belt bestellen

 

Diëtenlijst.nl geeft u de mogelijkheid de sauna belt te bestellen. Rechts bovenaan deze pagina vind u de button waarmee u de suanabelt kunt bestellen. Tevens vind u hier meer informatie over het product. Bestel de sauna belt voor een corrigerend resultaat voor uw figuur.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6 / 10
aantal stemmen:21
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie dieet hulpmiddelen

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons