• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Gezondere varianten
Gezonde alternatieven om te koken zonder antiaanbaklaag …

Gezondere varianten
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Trimgel Slim 3-d gel 6,3/10

  • Het hognergevoel stop onmiddellijk
  • Het verbrand al uw overtollige vet
  • Verminders tot 60% van uw cellulitis

 

Afslanken zonder honger en met resultaat

 

Trimgel Slim 3-d is een middel om veel mee af te vallen en is ontdekt in Nederland. Trimgel Slim 3-d is zo populair geworden dat in de schow van Ophra Winfrey er aandacht aan geschonken is.

De afslankgel Trimgel Slim 3-d is gebaseerd op o.a. de Zuid-Afrikaanse cactussoort Hoodia Gordonij en de afslankhype uit Amerika: Geraniumolie. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat onderhuidse vetophopingen weg gaan zonder op dieet te zijn.
 

Klinisch onderzoek van Trimgel Slim 3-d

Nadat Trimgel Slim 3-d klinisch is onderzocht was bewezen dat de opname van met name geraniumolie de werkzaamheid van 3-D vergroot in de aanval op overtollige kilo’s.

 

Verder zorgen de combinatie van zes unieke stoffen in de Trimgel Slim 3-d, verwerkt in een etherische gel (die 100% natuurlijk is) voor een enorme vetverbranding en het snel verdwijnen van een hongergevoel. Hierdoor verwijnt bij het gebruik van Trimgel Slim 3-d de drang naar tussendorotjes die dik kunnen maken en wordt minder eten een automatisch gevolg.

 

Werking Trimgel Slim 3-d

Trimgel Slim 3-d brengt men direct aan op de probleemgebieden waar het vet zich ophoopt: o.a. bij de buik, bovenbenen en heupen. Of u nu op vakantie bent, gaat slapen of op het werk bent,  het lichaam wordt de hele dag dóór getrimd door de werking van Trimgel Slim 3-d zonder dat u het in de gaten heeft.

 

Omdat teveel en tesnel afvallen ongezond is voor ons lichaam waarschuwd Trimgel Slim 3-d in zijn gebruiksaanwijzing hiervoor. Als het afslanken met Trimgel Slim 3-d te snel verloopt raad het product aan om minder van de Trimgel Slim 3-d te gebruiken.

 

2 liter water bij gebruik van Trimgel Slim 3-d

Trimgel Slim 3-d zorgt ervoor dat veel afvalstoffen het lichaam snel willen verlaten. Belangrijk is daarom om minimaal 2 liter vocht per dag binnen te krijgen, om zo vrijgekomen afvalstoffen de mogelijkheid te geven het lichaam spoedig te verlaten. Als u zich niet aan deze vochtinname houd is de kans groot dat er hoofdpijn ontstaat omdat er niet voldoende ontgifting van het lichaam plaatst vind. Dit vertraagt tevens ook het afslankproces.


Voor alle gebruikte oliën geldt bovendien dat zij een algeheel opwekkende, vitaliserende invloed hebben op lichaam en geest en zo de fysieke processen wezenlijk ondersteunen.

 

Ondersteuning bij het bestrijden van overgewicht

Trimgel Slim 3-d is door zijn samenstelling met natuurlijke werkstoffen zeer geschikt als ondersteunend middel bij de bestrijding van (hardnekkig) overgewicht. Ook is Trimgel Slim 3-d  een zeer geschikt middel bij het behandelen van onderhuidse vetophopingen en cellulitis.

 

De Trimgel Slim 3-d gel en de werkende stoffen worden door het lichaam goed verdragen. Overgevoeligheid bij het gebruik van Trimgel Slim 3-d gel is tot op heden nog niet bekend. Men raad aan de Trimgel Slim 3-d gel niet te gebruiken tijdens een zwangerschap of wanneer men nog borstvoeding geeft.

 

Waar kan ik deze Trimgel Slim 3-d gel bestellen

Recht bovenaan deze pagina geeft dietenlijst u de mogelijkheid om de Trimgel Slim 3-d gel te bestellen. Ook voor meer informatie kunt u op de button klikken, zodat u meer kunt lezen over de werkzame stoffen in Trimgel Slim 3-d. Bestel nu Trimgel Slim 3-d voor een driect slanker resultaat.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,3 / 10
aantal stemmen:21
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Geef je mening:

Heb je over het dieet of dieetmethode ervaring of tips, of wil je gewoon je mening geven? Deel deze dan met andere leden op het voedingsforum.

Top dieten uit de categorie dieet hulpmiddelen

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons