• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wil je afvallen? Creëer support!
De echte tips en trucs die helpen met afvallen…

Wil je afvallen? Creëer support!
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Hongaarse reepjes met gepofte aardappel

Recept informatie

Dieetcategorie: Balans Slankclub
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20

Dit Balans Slankclub Recept bevat: 17 punten p.p

Ingrediënten

500 gram bieflapjes 

1 eetl. rozijnen

1 prei

1 rode peper (of sambal oelek)

Bosje peterselie

50 gram magere spekreepjes

2½ dl bouillon

1 eetl. olie

1 teentje knoflook

Tomaten

4 aardappelen

1 bekertje zure room

Zout en peper.

Bereiding

De rozijnen wellen in warm water, vlees in reepjes van 1 cm snijden, prei in ringen, peper zonder zaadjes in ringen en peterselie fijnhakken.


Bak het spek uit in de koekenpan en haal het er met een schuimspaan uit, voeg
1 eetl. olie toe en roerbak de biefreepjes snel bruin.


Schenk de warme bouillon erbij, voeg de geperste knoflook, prei, pepertje, spek en rozijnen toe en warm het geheel nog 2 minuten.


Bestrooi het gerecht met een deel van de peterselie.


Borstel de aardappelen onder stromend water goed schoon en prik er met een vork veel gaatjes in.


Leg deze op een bord en laat ze garen in de magnetron op vol vermogen in ± 8 minuten. Kerf de aardappelen iets in, trek de schil open en leg op elke aardappel een beetje zure room aangemaakt met zout, peper en de rest van de peterselie. Serveer er een tomatensalade bij bestrooid met zout en peper.

 

* Uw portie is ¼ deel van het recept. 

 

Meer informatie over de Balans Slankclub Methode: Balans Slankclub Afslankmethode

 

Bron: Balans Slankclub

 

Bekijk meer Balans Slankclub recepten

Volg ons