Mueslibollen
Recept informatie
Dieetcategorie: Glutenvrij
Personen: 6
Menugang: Lunch / Brunch
Bereidingstijd: 10-20
Ingrediënten
3 eetl. Gepelde zonnenbloempitten
3 eetl. Gehakte walnoten
3 eetl. Grof gehakte amandelen
150 gr. Rozijnen
50 gr. Krenten
900 gr. Glutenvrij deeg voor bruinbrood
2 eetl. Margarine
4 eetl. Sesamzaadjes
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ° C.
Schep de zonnebloempitten, walnoten, amandelen, rozijnen en krenten door het glutenvrij deeg en meng het goed door elkaar.
Vet 14 aluminium vormpjes in met wat boter en vul ze voor driekwart met het deeg en bestrooi ze met sesamzaadjes.
Laat de broodjes voor 20 á 30 minuten rijzen op een warme, tochvrije plaats.
Bak de broodjes in het midden van de oven in 25 minuten bruin en gaar. Stort ze uit de vorm en laat ze op een rooster afkoelen.
Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet
Bekijk meer Glutenvrij recepten