Entrecote met pepersaus
Recept informatie
Dieetcategorie: Glutenvrij
Personen: 4
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 10-20
Ingrediënten
4 entrecotes
3 eetl. Margarine
2,5 dl. Vleesjus (glutenvrije vleespoeder)
2 eetl. Cognac
3 eetl. Sherry
0,5 Kopje koffieroom
1 Doosje tuinkers
Versgemalen peper
Zout
Bereiding
Bestrooi neide kanten van de entrecotes met zout en peper. Verhit de margarine in een koekenpan en laat deze goed bruin worden. Bak de entrecotes in 6 minuten om en om mooi bruin.
Breng de vleesjus aan de kook, schenk de cognac bij het vlees en giet na 0,5 minuten de vleesjus erbij. Blus het geheel af met de sherry en de koffieroom. Laat de saus voor 3 minuten inkoken.
voeg naar smaak versgemalen peper toe. Leg de entrecotes op een bord en dres het met wat pepersaus. Maak het geheel af met een plukje tuinkers.
Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet
Bekijk meer Glutenvrij recepten