• Eetdagboek

  Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

  Maak account
lees meer

Artikel

Dit zijn de voordelen van een glutenvrij dieet
Een glutenvrij dieet volgen en de voordelen van zo'n dieet…

Dit zijn de voordelen van een glutenvrij dieet
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

2fase -/10

Wilt u zich ook weer prettig voelen in een strak en gezond lichaam? Dan is 2Fase iets voor u! 2Fase is een nieuwe veelbelovende methode die u op basis van natuurlijke ingrediënten helpt bij gewicht verliezen en gewichtsbeheersing. 2Fase gebruikt u naast de reguliere voeding en voelt daarom niet aan als dieet. Zo kunt u het afvallen langer volhouden en zult u uiteindelijk uw streefgewicht bereiken.

Wat is het?

2Fase is een afslankproduct bestaande uit natuurlijke ingrediënten. 2Fase bevat een uniek plantaardig extract waarvan de werkzame stof bijdraagt aan gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. 2Fase is verkrijgbaar in de vorm van capsules die u 2 maal daags in dient te nemen voor het beste resultaat.

Hoe werkt het?

2Fase neemt u met voldoende water in voor een koolhydraat rijke maaltijd. 2Fase zorgt ervoor dat een deel van de koolhydraten uit de voeding niet worden opgenomen in het lichaam. De energie die het lichaam normaal gesproken uit deze koolhydraten haalt, haalt het lichaam nu uit de vetreserves. Dit proces zorgt voor een hogere vetverbranding wat uiteindelijk gewichtsverlies als gevolg geeft.

Voordelen van 2Fase

 • 100% natuurlijk
 • Veilig afvallen
 • Geen dieet
 • Geen negatieve bijwerkingen
 • Geniet van elke maaltijd
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Helpt bij gewichtsbeheersing
 • Goed vol te houden

Tips

Tijdens het gebruik van 2Fase capsules kan een gezonde basisvoeding en voldoende beweging ervoor zorgen dat het afvalproces versnelt wordt. Dit zorgt er ook voor dat uw lichaam in goede conditie blijft zodat u goed kunt blijven functioneren en u zich prettig blijft voelen tijdens het afvallen.

Bestellen

Veel afvallen met 2 fase

Meer informatie: www.2fase.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

0 / 10
aantal stemmen:0
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie pillen & tabletten

Best beoordeeld
1. Flinndal Gezond Gewicht 6,9/10
2. Bio HCG+ 6,8/10
3. Stack 4 6,3/10
Meest bekeken
1. Vet Vernietiger 6,1/10
2. Nachtslank 5,2/10
3. Stack 2 5,6/10

Volg ons