• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Waarom bekers bedrukken met eigen logo?
Opvallen tijdens bedrijfsevenementen? Laat bekers bedrukken met je eigen logo.…

Waarom bekers bedrukken met eigen logo?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

ADHD dieet 6,4/10

Het Centrum voor Gedrag, ADHD en Voeding is bezich met onderzoeken wat de relatie is tussen voeding en gedrag. Wanneer een kind (tussen de 2 en 16 jaar oud) onrustig gedrag vertoont, dan kan voeding een belangrijke rol spelen. Het Centrum voor Gedrag, ADHD en Voeding kan de invloed van voeding op het gedrag van uw kind onderzoeken.

 

Het Centrum voor Gedrag, ADHD en Voeding stelt enige voorwaarde voor deelname aan het onderzoek. Het kind moet namelijk gedrag vertonen wat storend is voor zichzelf of zijn familie en/of omgeving. Er hoeft nog geen diagnose gesteld te zijn van ADHD.

 

Het Onderzoek Voeding, dieet en ADHD 

Het onderzoek van het Centrum voor Gedrag, ADHD en Voeding bestaat uit twee delen:

 

1. Het dieetonderzoek.
Tijdens dit deel van het onderzoek wordt gedurende 4 weken een streng dieet gevolgd. Dit dieet wordt voor elk kind apart samengesteld.

 

2. Het vervolgonderzoek.

Hieraan nemen alleen die kinderen deel die na het dieetonderzoek ander gedrag zijn gaan vertonen. Het ideet wordt langzaam maar zeker weer uitgebreid. Zo wordt onderzocht op welke voedingsmiddelen het kind reageert. Dit zijn er meestal een stuk of 5. Na dit vervolgonderzoek mag het kind dus weer alles eten, behalve die 5 producten waar het op reageert.

 

Kinderen die niet reageren op het dieetonderzoek gaan niet deelnemen aan het vervolgonderzoek en mogen weer alles eten. Zij worden doorverwezen voor verder onderzoek en, zo nodig, medicatie.

 

Heeft u na het lezen hiervan interesse in meer informatie dan kunt u naar de volgende webgsite haan: www.pelsser.nl. Verder raden wij u aan onderstaand folder te downloaden en te lezen.

 

Download de folder: Onderzoekscentrum ADHD en Voeding

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,4 / 10
aantal stemmen:24
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie allergieën en ziekten

Best beoordeeld
1. DASH Dieet 6,6/10
2. ADHD dieet 6,4/10
3. Houtsmullerdieet 6,2/10
Meest bekeken

Volg ons