• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Een vacumeermachine is essentieel voor gezonde maaltijden
Met een vacumeermachine is voedsel langer houdbaar en behoud de smaak…

Een vacumeermachine is essentieel voor gezonde maaltijden
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Afslank Broek 5,5/10

Een afslankbroek is er in een korte en een lange uitvoering. De korte afslankbroek loopt tot de knieën en de lange afslankbroek loopt tot de enkels.

 

Werking van een afslankbroek

Een afslankbroek heeft een effectieve bestrijding van cellulite. Verder zorgt de afslankbroek voor een goede versteviging van de huid waardoor het huid ook soepel wordt. Dit komt omdat de afslankbroek een constante micromassage aan de huid afgeeft. Door deze micromassage heeft het ook effect op de doorbloeding, deze wordt namelijk beter wat effect heeft op een mooie huid.

 

Materiaal van een afslankbroek

Een afslankbroek is vaak gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke materialen. Hierdoor zitten de afslankbroeken als gegoten, en dragen ze zeer comfortabel. De afslankbroeken zijn onder de kleding te dragen zonder dat dit aan de butienkant te zien is.

 

Cellulite is niet meer zichtbaar en de vetrollen zijn verdwenen bij het dragen van een afslankbroek. U lijkt een strakke body te hebben. Verder geven de afslankbroeken ook veelal een puch-up effect voor een totaal plaatje.

 

Kopen van een afslankbroek

Afslankbroeken zijn in vele maten te leveren zodat ze voor iedereen draagbaar zijn. Aan de rechterkant bovenaan deze pagina kunt u een afslankbroek op uw maat bestellen. De afslankbroeken zijn vaak in zwart of huidskleur leverbaar. Voor een direct slanker resultaat bestel uw afslankbroek rechts boven aan de pagina.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,5 / 10
aantal stemmen:38
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie afslank kleding

Best beoordeeld
1. Afslank Ondergoed 6,7/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Afslankpanty 5,5/10
Meest bekeken
1. Afslank Broek 5,5/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Slankbody 4,5/10

Volg ons