• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Diëtist en zorgverzekering 2020
Overgewicht en diabetes, wordt dit vergoed door je zorgverzekring in 2020?…

Diëtist en zorgverzekering 2020
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Afslank gordel 5,7/10

Een afslank gordel wordt ook wel afslank ceintuur genoemd.

 

Een afslank gordel (afslank ceintuur) maakt uw buik en taille slanker. U kunt de afslank gordel onder uw kleding dragen zonder dat dit opvalt, en mensen zullen verbaast zijn over het slanke effect. Door het dragen van de afslank gordel geeft men automatisch een micromassage aan de huid af, waardoor u automatisch afvalt. De gordel is elke dag te dragen, maar is ook zeer geschikt voor momenten zoals: feestjes, afspraken e.d.

 

De afslankgordel geeft dus niet alleen een slank resultaat maar door het vaak dragen zullen de kilo’s ook minder worden door de micromassage.

 

Werking van de afslank gordel

Een afslankgordel is een lichte ceintuur met een soepele en comfortabele structuur. De afslankgordel geeft onmiddellijk een slank effect. De afslank gordel is makkelijk op maat te maken door een klittenband sluiting en zorgt bovendien voor een betere doorbloeding van de huid. Verder verstevigt de afslank gordel het bindweefsel en maakt het de huid soepel.

 

Op lange termijn breken de microcapsules de vetten af en zorgen voor een zachtere huid en betere vochtbalans. De microcapsules geven namelijk een constante micromassage aan de huid af. De afslank gordel is volledig onzichtbaar onder uw kleding.

 

Waar kan ik een afslank gordel bestellen?

Rechts boven aan deze pagina heeft diëtenlijst een aanbod van afslank gordels. Bestel uw afslank gordel op diëtenlijst voor een slankere uitstraling en het makkelijk verliezen van kilo’s.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,7 / 10
aantal stemmen:21
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie afslank kleding

Best beoordeeld
1. Afslank Ondergoed 6,7/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Afslankpanty 5,5/10
Meest bekeken
1. Afslank Broek 5,5/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Slankbody 4,5/10

Volg ons