• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Diëten met keukenapparatuur
Slim diëten met moderne keukenapparatuur…

Diëten met keukenapparatuur
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Afslankpanty 5,5/10

Een afslankpanty is bedoeld om uw figuur te corrigeren en u een slankere uitstraling te geven. De afslankpanty’s lopen veelal vanaf de heup tot aan de knieën, om zo een optimaal resultaat te kunnen geven. Afslankpanty’s zijn zeer geschikt om elke dag te dragen, maar u kunt ze ook gebruiken om onder uw feest outfit te dragen, om zo uw figuur beter tot zijn recht te laten komen.

 

Resultaat van een afslankpanty

Afslankpanty’s kunt  u heel gemakkelijk onder uw kleding dragen. De afslankpanty corrigeert uw figuur onmiddellijk en u ziet direct resultaat. Uw buik lijkt in de afslankpanty veel platter en uw billen worden met de afslankpanty beter in vorm gebracht waardoor deze een ronder resultaat zullen krijgen. Uw heupen lijken ook slanker met een afslankpanty waardoor uw taille beter tot zijn recht komt.  De afslankpanty’s zijn er van kleine tot grote maten, dus wees niet bang dat uw maat er niet tussen zit.

 

Wat doet een afslankpanty nog meer?

Een afslankpanty bestrijdt effectief de cellulite. Verder zorgt de afslankpanty voor een constante micromassage van de huid waardoor het bindweefsel zal verstevigen en de huid soepeler wordt. Een afslank panty zorgt ook voor een betere doorbloeding. De afslankpanty’s zijn zo vormgegeven dat ze een perfect draagcomfort hebben.

 

Waar haal ik een afslankpanty?

U kunt de afslankpanty’s bestellen op diëtenlijst. Rechts boven aan deze pagina hebben wij een button getoond waar u uw afslankpanty kunt bestellen. Wilt u snel een slank restultaat, dan is een afslankpanty wel degelijk iets voor u. Probeer het en bestel hem rechts boven aan deze pagina.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,5 / 10
aantal stemmen:14
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie afslank kleding

Best beoordeeld
1. Afslank Ondergoed 6,7/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Afslankpanty 5,5/10
Meest bekeken
1. Afslank Broek 5,5/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Slankbody 4,5/10

Volg ons