• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Het verband tussen voeding en tandgezondheid
Voeding heeft niet alleen invloed op je gewicht, maar ook op je gebit…

Het verband tussen voeding en tandgezondheid
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Anti-cellulite en afslankcreme -/10

Als men last heeft van plaatselijke vetophopingen en cellulite is deze anti-cellulite en afslankcrème een uitkomst.

 

De anti-cellulite en afslankcreme is een goede ondersteuning tijdens een dieet om de huid te verstevigen en om de huid gladder te maken.

 

Anti-cellulite en afslankcreme is zeer fris in gebruik. Het is geen vette creme. De anti-cellulite en afslankcrème zorgt tevens voor een goede doorbloeding en het onderhuidse weefsel. De actieve ingrediënten van anti-cellulite en afslankcrème hebben een vocht- en vetafvoerende werking. De huid wordt hierdoor strak en vetophopingen verdwijnen.

 

Gebruik van anti-cellulite en afslankcrème

Anti-cellulite en afslankcrème gebruikt men s’ochtends en s’avonds door de crème goed in te masseren op de taille, buik, heupen en dijen (probleemgebieden). De anti-cellulite en afslankcrème doet dan zijn werk terwijl u er niks van merkt.

 

Bestellen van de anti-cellulite en afslankcreme

De anti-cellulite en afslankcrème is op dietenlijst.nl te bestellen. Rechts boven aan de pagina vind u een button waarmee u de anti-cellulite en afslankcrème kunt bestellen. Een handig hulpmiddel voor het verminderen van cellulite en een goede steun bij het volgen van een dieet.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,1 / 10
aantal stemmen:7
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie dieet hulpmiddelen

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons