• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Diëten met keukenapparatuur
Slim diëten met moderne keukenapparatuur…

Diëten met keukenapparatuur
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Be In Shape 6,7/10

Be in Shape is gebaseerd op Shakes. Je voegt hierbij poeder toe aan melk, yoghurt of ander zuivel. De Be in Shape shakes zijn er in verschillende smaken zoals bijvoorbeeld: Chocolade, aarbeien, banaan, vanille, tropical, perzik, bosvruchten of gewoon naturel. De eiwitten in de BiS Shakes zorgen er voor dat je maagontlediging wordt geremd; je zit langer vol.

De producten van Be in Shape bevatten een speciaal ingrediënt: Ollyxa. Ollyxa is een revolutionaire eiwitcombinatie. Ollyxa heeft twee effecten: het verbrandt vet zonder je spiermassa aan te tasten (daarmee voorkom je het "jo-jo effect") en het neemt je hongergevoel weg.

Be in Shape is gebaseerd op een koolhydraat-arm dieet. Een nog beter resultaat krijg je dus als je probeert het gebruik van koolhydraten tot een minimum te beperken.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,7 / 10
aantal stemmen:23
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie koolhydraat diëten

Best beoordeeld
1. South Beach dieet 7,2/10
2. Atkins dieet 7,1/10
3. Be In Shape 6,7/10
Meest bekeken

Volg ons