• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

De invloed van voeding op de gezondheid van je haar
Welke voedingsstoffen stimuleren een gezonde haargroei? Je leest het hier!…

De invloed van voeding op de gezondheid van je haar
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Biohcg Original dieet 6,9/10

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat. Het gehele Biohcg Original pakket bestaat uit:

  • 24 Biohcg Original ampullen
  • Strips met Multivitaminen
  • Pipetten
  • Begeleidend boekwerk met recepten
  • Draagtas

Elke ochtend start je met de Biohcg ampul. De vloeistof in de ampul houd je ongeveer een halve minuut onder de tong alvorens je het doorslikt. Hierdoor worden de werkzame stoffen goed opgenomen door het lichaam. De werkzame stoffen (o.a. L-carnitine, Leptine) zorgen ervoor dat je geen hongergevoel krijgt bij het afslanken. Dit maakt het afslanken prettig en goed vol te houden. Daarnaast wordt de energieproductie en vetverbranding extra geactiveerd.

24 dagen

Tijdens de 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Dit dieet bestaat uit gezonde voeding. Dus geen eiwitshakes of andere maaltijdvervangers. Het gehele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk zit gratis bij elke kuur. Het is gemakkelijk te volgen omdat we elke dieetdag volledig hebben uitgeschreven. Zo weet je precies wat en wanneer je iets moet eten. Bekijk alle Biohcg Recepten.

Biohcg Original

Gezonde voeding

Doordat je 24 dagen bewust bezig bent geweest met gezonde voeding, zal je merken dat je hier anders naar gaat kijken. Het doorbreken van je huidige patroon is een van de kenmerken van het succesvolle Biohcg Original dieet. Omdat je beter begrijpt wat voeding met je doet, ga je ook na de kuur andere keuzes maken. Wondermiddelen bestaan niet, dat is de Biohcg Original kuur ook niet, maar het is wel een fantastisch hulpmiddel die jou slank door het leven kan laten gaan.

Biohcg Original is gemakkelijk online te bestellen bij de Orthokliniek.

Voor meer informatie: www.orthokliniek.com

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,9 / 10
aantal stemmen:207
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie medisch afvallen

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons