• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Van mode tot maaltijd: duurzaam leven in de praktijk
Duurzaamheid is tegenwoordig een noodzakelijke leefwijze…

Van mode tot maaltijd: duurzaam leven in de praktijk
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Fructose Malabsorptie dieet 4/10

Wanneer men spreekt over Fructose intolerantie dieet (ofwel Fructose Malabsorptie), kan het lichaam niet tegen de vruchtensuikers. Het Fructose intolerantie dieet of Fructose Malabsorptie dieet is er dan ook op gericht fructose (vruchtensuikers) te mijden uit de voeding.

 

Ook is het belangrijk om naast deze vruchtensuikers andere suikers en zoetstoffen te mijden, omdat suikers in ons lichaam weer worden omgezet in fructose.

 

Twee soorten Fructose intoleratnies

Men maakt onderscheid tussen twee soorten van fructose-intolerantie: HFI (Hereditary Fructose Intolerance) en Gewone fructose-intolerantie, ook wel fructose malabsorptie genoemd. Deze twee zijn twee verschillende aandoeningen vsan de stofwisseling waarbij de inname van fructose voor de problemen zorgt.

 

Er bestaan veel verschillende kijken over hoe een Fructose intolerantie dieet of Fructose Malabsorptie dieet waardoor er per persoon heel verschillend kan zijn welk dieet voorgeschreven wordt.

 

Omdat het dus per persoon heel verschillend is welk dieet men volgt hebben wij hieronder een overzicht samengesteld waar men informatie kan vinden over de betreffende methoden:

 

 

Foodinfo (informatie over fructose intolereantie en fructose malabsorptie)

Aycronto (Dieet methode van Aycront)

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

4 / 10
aantal stemmen:26
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie allergieën en ziekten

Best beoordeeld
1. DASH Dieet 6,6/10
2. ADHD dieet 6,4/10
3. Houtsmullerdieet 6,2/10
Meest bekeken

Volg ons