• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Vitaliteit sprekers die je leven veranderen
Vitaliteit is niet alleen fysieke gezondheid maar ook een levenskracht…

Vitaliteit sprekers die je leven veranderen
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Obesigard -/10

Ziet u ook niet snel genoeg resultaat wanneer u op dieet bent? Of heeft u last van het bekende jojo-effect? Dan is Obesigard iets voor u! Obesigard helpt u op een gemakkelijke manier uw streefgewicht te bereiken én te behouden.

 

Wat is Obesigard?

Obesigard is een afslankproduct dat bestaat uit een combinatie van 3 natuurlijke ingrediënten die u helpen het afvalproces te versnellen. Obesigard is te verkrijgen in de vorm van capsules die u 2 maal daags inneemt.

 

Hoe werkt Obesigard?

Obesigard draagt op 3 manieren bij aan uw gewichtsverlies. De eetlust wordt onderdrukt, de vetvrije massa wordt bevordert en de werking van de lichaamsfuncties wordt versnelt waardoor u meer energie verbruikt. Deze 3 functies zorgen ervoor dat u gewicht verliest en slanker wordt.

 

Obesigard

Voordelen van Obesigard

  • makkelijk in gebruik
  • goed vol te houden
  • 100% natuurlijk
  • verantwoord en veilig
  • zichtbaar resultaat
  • géén jojo-effect

 

Tips

Tijdens het gebruik van Obesigard capsules kan een gezonde basisvoeding en voldoende beweging ervoor zorgen dat het afvalproces versnelt wordt. Dit zorgt er ook voor dat uw lichaam in goede conditie blijft zodat u goed kunt blijven functioneren en u zich prettig blijft voelen tijdens het afvallen.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.obesigard.nl

 

Samenvatting Actie met Obesigard Eindresultaat

Een maand geleden zijn 5 vrijwilligers gestart met het gebruik van Obesigard met als doel: afvallen! En dat is ze gelukt! De deelnemers kregen ook een persoonlijk voedingsadvies en hielden wekelijks contact met de diëtist.

 

Helaas is een van de deelnemers eerder gestopt met het gebruik van Obesigard. Daarom zullen we de resultaten van de overige 4 deelnemers hieronder bespreken. U ziet een overzicht van het behaalde eindresultaat wat betreft gewicht en u kunt de ervaringen met Obesigard van de deelnemers lezen.

 

Overzicht behaalde gewichtsverlies na een maand gebruik van Obesigard

NaamStartgewichtEindgewichtResultaat
Brigitte104,6 kg99,5 kg-5,1 kg
Jeroen91,5 kg83,7 kg–7,8 kg
Loes84 kg79 kg-5 kg
Luna82,8 kg79,9 kg-2,9 kg

 

Ervaringen van de deelnemers

Brigitte
Obesigard heeft mij de start gegeven om weer af te vallen. Ik ben aardig wat afgevallen wat een goede stimulans is om door te gaan. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en gelukkig smaakloos en geurloos wat bij andere producten nog wel eens anders is. Ook heb ik geen last van bijwerkingen gehad. Al met al ben ik zeker van mening dat Obesigard kan helpen bij het afvallen. Ik zal mensen daarom ook adviseren om Obesigard uit te proberen. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar ga zeker door met afvallen. Ik bedank Obesigard hartelijk voor alles, leuk dat ik het mocht uitproberen op deze manier.

 

Jeroen
Ik heb de afgelopen 4 weken echt niet het idee gehad dat ik een 'dieet' aan het doen was. Bij andere diëten die ik volgde was ik echt de dagen aan het aftellen. Ik ben veel afgevallen maar heb mijn streefgewicht nog niet bereikt maar dit was ook wel erg veel voor 4 weken. Door Obesigard ben ik meer gaan nadenken over voeding, ik heb veel geleerd. Ik kan iedereen Obesigard aanraden. Het is geen streng dieet, je moet gewoon normaal eten, drinken en bewegen. Ik ga zeker door met Obesigard tot ik mijn streefgewicht heb bereikt en dan zorg ik dat het zo blijft. Ik wil iedereen bij Obesigard erg bedanken voor alle adviezen.

 

Loes
Na lange tijd weeg ik eindelijk weer onder de 80 kg! Ik ben hier erg blij en ben nu dicht bij mijn streefgewicht van 76 kg. Mijn ervaring met Obesigard is zeker geslaagd. Ik had in het begin niet zoveel verwachtingen van Obesigard maar ik heb me hier erg in vergist. Ik wil Obesigard bedanken voor alles. Ik ga nieuwe Obesigard bestellen om mijn streefgewicht te kunnen bereiken.

 

Luna
Ik vond het leuk om Obesigard uit te proberen en ga ook verder met het voedingsadvies en blijf goed bewegen. Ik probeer zo een goede basis te maken en zonder hulpmiddelen verder af te vallen. Ik heb van Obesigard gemerkt dat mijn eetlust verminderde. Verder merkte ik niet veel van de Obesigard. Ik had verwacht meer afgevallen te zijn na een maand. De laatste week ben ik niets afgevallen omdat ik op de weegdag veel vocht vast hield. Ik wil Obesigard bedanken voor het advies, de tips en steun.

 

Conclusie

Wij van Obesigard zijn erg blij met de positieve ervaringen met het product. De resultaten wat betreft het gewicht zijn ook super. Bij de een gaat het iets sneller dan bij de ander. Gemiddeld is een gewichtsafname van 0,5 -1 kg per week normaal. Hiermee rekening houdend zien de resultaten er fantastisch uit! Wij willen alle deelnemers erg bedanken voor hun medewerking en wensen ze nog veel succes verder met afvallen en op gewicht blijven.

 

Wilt u ook afvallen met Obesigard? U kunt via de website gemakkelijk bestellen en krijgt daar óók een GRATIS voedingsadvies en begeleiding van de diëtist bij. U kunt Obesigard nu met veel korting bestellen tot wel 43%! Ga snel naar de website en bestel ook uw Obesigard en begin snel met afvallen!

Wilt u ook afvallen met Obesigard? U kunt via de website gemakkelijk bestellen en krijgt daar óók een GRATIS voedingsadvies en begeleiding van de diëtist bij. U kunt Obesigard nu met veel korting bestellen tot wel 43%! Ga snel naar de website en bestel ook uw Obesigard en begin snel met afvallen!

 

Korte samenvatting van het eindresultaat

De werking van Obesigard is door 5 vrijwilligers een maand lang getest. De deelnemers namen daarbij 2 maal daags een capsule in en kregen van de diëtist een persoonlijk voedingsadvies en persoonlijke begeleiding. Over het algemeen waren de reacties over Obesigard zeer positief! Alle deelnemers zijn goed afgevallen. Positief was dat het gebruik van Obesigard niet aanvoelde als een streng dieet. Het persoonlijke advies en de begeleiding gaf ook veel steun aan de deelnemers. De meeste deelnemers raden u ook aan Obesigard te proberen! Lees hier meer over het onderzoek...

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

0 / 10
aantal stemmen:0
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie pillen & tabletten

Best beoordeeld
1. Flinndal Gezond Gewicht 6,9/10
2. Bio HCG+ 6,8/10
3. Stack 4 6,3/10
Meest bekeken
1. Vet Vernietiger 6,1/10
2. Nachtslank 5,2/10
3. Stack 2 5,6/10

Volg ons