• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wat zijn de beste dieettrends van 2021?
De dieettrend van nu…

Wat zijn de beste dieettrends van 2021?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

ORIGINAL Afslankkuur -/10

De ORIGINAL Afslankkuur

Afvallen is voor de meeste mensen niet zo heel moeilijk. Maar op gewicht blijven blijkt voor de meesten onder ons een lastig verhaal. Juist dan helpt de ORIGINAL Afslankkuur u met het op gewicht blijven. De Original Afslankkuur is een dieet van 24 dagen. Gemiddeld zien wij in deze 24 dagen een gewichtsverlies van 10%. Waar andere diëten het bij laten begint voor de ORIGINAL Afslankkuur een nieuwe fase. Wij noemen dit de stabilisatiefase.

24 Dagen

De eerste 24 dagen kunt u een gewichtsverlies verwachten van 10%. Een belangrijke werking van de ORIGINAL Afslankkuur is het tegengaan van het hongergevoel. Door de ingrediënten waaronder Leptine wordt uw regelcentrum in de hersenen (de hypothalamus) gerust gesteld en zo heeft u geen hongergevoel. Bij de ORIGINAL Afslankkuur (24 ampullen, voor elke dag 1) zit in 500 calorieën dieet. Het gehele dieet staat duidelijk beschreven in een bijgeleverd boekwerk. Het dieet in combinatie met de werkzame stoffen in de ORIGINAL Afslankkuur geven u een fantastisch resultaat. Tijdens het dieet kunt u toch lekker blijven eten. Bij de ORIGINAL Afslankkuur zitten tal van op maat geschreven recepten.

Stabilisatieperiode

Waar de meeste diëten het bij laten helpt de ORIGINAL Afslankkuur u verder. U heeft ruim 3 weken de ampullen als hulpmiddel gehad met als gevolg dat uw maag iets kleiner is geworden. Ook zal het hongergevoel nog enkele dagen wegblijven. Maar, het zijn niet alleen die 24 dagen! Wanneer u de stabilisatieperiode goed volgt zal de stofwisseling versnellen. De Hypothalamus (het regelcentrum van je hersenen) is nu geherprogrammeerd. U heeft vanaf nu de kans om door het leven te gaan met een nieuw gezond leef en eetpatroon. Grijp deze kans en voorkom terugval in oude gewoontes. De keuze is aan u zelf. In de stabilisatieperiode kunt u nog steeds afvallen.

Webshop

De ORIGINAL Afslankkuur is gemakkelijk te bestellen in de webshop van www.originalafslankkuur.nl.
Tijdens de kuur kunt u altijd vragen stellen aan één van onze natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapeuten. Allen ingeschreven bij beroepsverenigingen zoals de VBAG, RBNG en de MBOG.

Bestel dus snel via www.originalafslankkuur.nl.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,7 / 10
aantal stemmen:3
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie pillen & tabletten

Best beoordeeld
1. Flinndal Gezond Gewicht 6,9/10
2. Bio HCG+ 6,8/10
3. Stack 4 6,3/10
Meest bekeken
1. Vet Vernietiger 6,1/10
2. Nachtslank 5,2/10
3. Stack 2 5,6/10

Volg ons