Pain perdu
Recept informatie
Dieetcategorie: Glutenvrij
Personen: 6
Menugang: Lunch / Brunch
Bereidingstijd: 10-20
Ingrediënten
2 Middelgrote uien
2 Teentjes knoflook
1 eetl. zonnenbloemolie
1 eetl. Procinciaalse kruiden
900 gr. Glutenvrij deeg voor witbrood
2 eetl. margarine
Bereiding
Verwarm de oven voor om 200 ° C. Snijd de uien in snippers en pers de teentjes knoflook uit.
Fruit de uisnippers met de knoflook goud / geel in de olie. Roer de kruiden erdoor. Laat het mengsel afkoelen tot het lauwwarm is.
Schep het mengsel door het glutenvrij deeg en verdeel het over 14 aluminium vormpjes. Vul de vormpjes voor driekwart. Laat het deeg 30 minuten op een tochvrije en warme plaats rijzen.
Bak de broodjes in het midden van de oven in 25 minuten gaar en bruin. Sort ze uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster.
Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet
Bekijk meer Glutenvrij recepten