• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wat zijn de beste dieettrends van 2021?
De dieettrend van nu…

Wat zijn de beste dieettrends van 2021?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Appeldieet 6/10

Als we Tammi Flynn, gediplomeerd diëtiste met een universitaire graad in voedingskunde, mogen geloven dan kan men met het appeldieet de overtollige kilo’s verliezen. Het appeldieet is een nieuw dieet dat in de Verenigde Staten in korte tijd erg populair is geworden.

 

Ongezonde vetlagen

Bij het appeldieet gaat het om kwijtraken van ongezonde vetlagen en het sterker worden en het behouden van spieren doormiddel van appels eten voor elke maaltijd. Dit vermindert je hongergevoel omdat een appel boordevol met vezels zit waardoor je minder van de maaltijd zult eten. Appels zorgen voor een goede balans van de suikerspiegel (insulinespiegel). Hierdoor krijg je geen zin meer in zoete snacks of chips.

 

Maaltijden en het appeldieet
Mensen die het appeldieet volgde getuigen dat ze zich veel beter voelden, ze zaten boordevol energie en sommigen van hen stopten met roken en begonnen te sporten. Het appeldieet bestaat uit verschillende maaltijden die je spieren voeden en niet je vet waardoor je suikerspiegel stabiel blijft. Dit is noodzakelijk om je lichaam vet te doen verbranden. Die balans zorgt er ook voor dat je je eetlust onder controle kunt houden en zodat je minder in verleiding komt om ongezond te eten of om tussendoor te eten.

 

Werking appeldieet
In 'het appeldieet' legt Flynn aan de hand van een praktisch en overzichtelijk stappenplan uit hoe het dieet werkt. In het boek vind je eenvoudige recepten, nuttige informatie over goede voeding en natuurlijk alle weetjes over hoe appels overtollige lichaamsvetten te lijf gaan. Door regelmatig wat eenvoudige fitness-oefeningen uit het boek te volgen, maak je je lichaam nog gezonder, slanker en strakker.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6 / 10
aantal stemmen:61
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons