• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Hoe kan je besparen op je zorgverzekering voor 2023?
Bespaartips voor de zorgverzekering van 2023…

Hoe kan je besparen op je zorgverzekering voor 2023?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Dieetpleisters 5,1/10

Dieetpleisters van vitaslim zijn zeer geschikt om te gebruiken. Vitaslim afslankpleisters moeten dagelijks worden verwisseld. De dieetpleisters zijn het best te gebruiken op uw armen of schouderbladen zorgen ervoor dat u 9 kilo kunt verliezen binnen 30 dagen. Dit gewichtsverlies bereik je terwijl je slaapt, tv kijkt, eet, bij alles wat je doet, 24 uur per dag. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door!

Het oppervlak van de vitaslim dieetpleister bevat actieve stoffen die zorgen dat u het gewicht verliest en voorkomen het hongergevoel. De pleisters zuiveren het lichaam van toxines en stimuleren de stofwisseling.

Afslankpleister

Stofwisseling

Dieetpleisters bestaan o.a uit: zeewieraxtracten (Fucus Vesiculosus - blaaswier), klimop, groene thee en indische kruiden. Deze actieve stoffen worden rechtstreeks doorgegeven aan de bloedbaan, waardoor de stofwisseling gestimuleerd wordt.

De afslankpleister is de beste oplossing voor mensen die geen tijd hebben voor lichaamsbeweging, geen disipline hebben voor een streng dieet of voor die mensen die zich niet willen uitputten.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,1 / 10
aantal stemmen:16
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie medisch afvallen

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons