• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wil je afvallen? Creëer support!
De echte tips en trucs die helpen met afvallen…

Wil je afvallen? Creëer support!
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Diplan concept 6,9/10

Het Diplan concept omvat een specifieke en blijvende aanpak voor succesvolle gewichtsvermindering voor volwassenen en kinderen met overgewicht. Op behoedzame wijze en door professionele begeleiding worden normale gewicht categorieën bereikt en behouden.

Met Diplan bereik je een blijvende gewichtsvermindering in afgemeten stappen zonder terugval, jojo-effecten en zonder aanhoudende motivatieproblemen.

Daarbij bereik je niet alleen een verbeterde levenskwaliteit en gezondheid, maar gaandeweg versterk je ook je zelfbewustzijn.

Diplan

Diplan studio

Voor volwassenen en kinderen staan de Diplanstudio’s en andere professionele centra die met Diplan werken geheel ter beschikking. In geheel discrete atmosfeer en omgeving kun je jezelf volledig op je persoonlijke doel concentreren. Je wordt hierin bijgestaan door een ´persoonlijke trainer´ die je begeleidt, adviseert en professionele ondersteuning geeft.

Persoonlijk overleg en de op maat afgestemde training is hier een belangrijk onderdeel van. Elke ´persoonlijke trainer´ is hiervoor toegerust en opgeleid volgens de Diplan trainingen.

Als je meer informatie wilt over het dipplan concept raden wij je aan om naar de site van diplan.nl te gaan. Hier staat meer informatie over waar men het dipplan concept kan gaan volgen en wat de eventuele kosten zijn.

Meer informatie: diplan.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,9 / 10
aantal stemmen:30
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons