• Dr. Frank Dieet

    Dit dieet bestaat uit eiwitrijke, koolhydraatarme voedingsmiddelen en leidt tot uitstekende resultaten bij mensen met overgewicht.

    Bekijk
  • Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Zo voorkom jij overgewicht bij je kinderen
Steeds vaker hebben kinderen overgewicht. Wat kan je eraan doen.…

Zo voorkom jij overgewicht bij je kinderen
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Dr. Frank Dieet 5,8/10

Het dr. Frank dieet wordt ook wel het één kilo per week dieet genoemd. Het dieet van Dokter Frank is gebaseerd op eiwitten. Het Dr. Frank dieet is ontwikkeld op basis van ruim zes jaar wetenschappelijk onderzoek. Dr. Frank geeft aan dat je met het dieet vet verbrand en het spiermassa niet aantast. Je voorkomt hiermee het welbekende joj-jo effect.

Tevens geeft Dr. Frank aan dat je door het gebruik van eiwitten in combinatie met een koolhydraatarm dieet sneller afvalt. Eiwitten geven je een verzadigd gevoel en zorgen voor de instandhouding van je spiermassa en door minder koolhydraten te eten zul je gewicht verliezen.

Werking Dr. Frank Dieet

Het dr. Frank dieet werkt met het hoog-eiwit, laag-koolhydraat voedingsprogramma (tip: Koolhydratentabel). Hiebij is het belangrijk dat men bij het hoofdmaaltijd de balans tussen eiwitten en koolhydraten in de gaten houd.

Meer informatie over het dieet: www.drfrank.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,8 / 10
aantal stemmen:274
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons