• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Kies je medicijnen of een dieet bij Diabetes type 2?
Een medicijn of je levenswijze aanpassen tegen diabetes type 2…

Kies je medicijnen of een dieet bij Diabetes type 2?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Drukke Damesdieet 4,7/10

Het dieet voor iedereen die leeft, werkt en eet!

 

Het drukke damesdieet is een dieet wat beschreven staat in een boek. Het bevat geen spectaculaire visie op eten, er worden geen magische trucjes of sausjes opgediend. Het is geen hype, maar men zegt dat het werkt.

Hoe werkt het Drukke Damesdieet

De schrijvers van het dieetboek verloren in een half jaar tijd 64 kilo!

Na vele diëten geprobeerd te hebben, moesten India en Neris concluderen dat het onmogelijk was om als werkende moeder een dieet te volgen. De partners, kinderen (en hun huiswerk), de hond, het huis, hun sociale leven, alles leed eronder. In de meeste gevallen kwam het erop neer dat je voor jezelf aparte maaltijden in elkaar moest flansen, de handige supermarkt links moest laten liggen en naar de fitness moest. Een onmogelijke opgave. En toch moesten die kilo's eraf.


In Het drukke-damesdieet beschrijven India en Neris niet alleen hun high-protein, low carb-dieet, maar vertellen ze ook op uitermate grappige wijze hun persoonlijke dieet-verhaal. Ze biechten en detail hun leugens, mislukkingen en overwinningen op. En ze bieden een vracht aan noodoplossingen voor al die moeilijke situaties waar elk normaal mens dagelijks voor komt te staan: (kinder)feestjes, zakenlunch, kerstdiner, zwangerschap, avondje uit, en een slechte adem in de eerste dieetweek.

 

Het drukke-damesdieet is een dieetboek voor iedereen die wil (di)eten, leven en genieten. Afvallen is dus ook mogelijk voor drukke dames! 

 

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

4,7 / 10
aantal stemmen:22
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie koolhydraat diëten

Best beoordeeld
1. South Beach dieet 7,2/10
2. Atkins dieet 7,1/10
3. Be In Shape 6,7/10
Meest bekeken

Volg ons