• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

4 tips om gezond af te vallen in 2021
Echt gezond afvallen voor de lange termijn, volg deze tips!…

4 tips om gezond af te vallen in 2021
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Het Ware Dieet -/10

Het ware dieet van Sondra Ray

 

Het ware dieet is een dieet van liefde en een dieet van vergeving. Het is tijdens het ware dieet niet nodig om eten te laten staan of  zich continu ion te spannen door lichaamsoefeningen te doen. Wat tijdens het ware dieet wel moet; negatieve gedachten van het menu schrappen en mentale oefeningen doen.

 

Het ware dieet helpt gedachten te veranderen. Het leert je een goed gevoel te geven over jezelf en je leven.

 

Het ware dieet

In het boek ‘het ware dieet’ wordt in het voorwoord uitgebreid aandacht besteed aan het ideaalbeeld. Het beeld wat we krijgen van broodmagere modellen moeten we los laten uit onze gedachten. Vroeger keek men niet naar de kleding maar meer naar de rondingen van de modellen, waardoor ze vroeger hebben besloten om broodmagere modellen te gebruiken om zo de kleding aandacht te geven. Het is volgens de schrijver dus ook belachelijk deze modellen dus als een ideaalbeeld te zien.

 

Het ware dieet leert van je zelf te houden, met welke kledingmaat dan ook. Het boek heeft geen aandacht aan het bijhouden van calorieën, maar laat je bewust worden waarom je juist zoveel gewicht vasthoud.

 

Zwaar van negatieve energie

Tijdens het ware dieet moet je gaan uitzoeken en graven in het verleden wat jouw er van weerhoudt om je gewicht te minderen. Laat hiervoor eerst al de negatieve gedachten los. In het boek ‘het ware dieet’ staan hiervoor tal van oefeningen en affirmaties waarmee je aan de gang kunt om dit te bereiken.

 

Nadat dit gelukt is en je met jezelf in reine bent is het de bedoeling dat je anders tegen voedsel aan gaat kijken. Je gaat dan niet meer denken bij elke hap die je neemt. Je mag gaan genieten van eten en gaat eten als iets feestelijks zien en gaat eten beschouwen als een energiebron. Gedachten zijn volgens de schrijfster namelijk krachten. Als men bij iedere hap die men neemt denkt dat die dik wordt, dan wordt men ook dik.

 

Het is ook heel goed mogelijk om de informatie in dit boek te gebruiken om jezelf te bevrijden van roken of een andere verslaving.

 

Het ware dieet boek bestellen

Dietenlijst.nl geeft u de mogenlijkheid het boek: 'Het Ware Dieet' te bestellen. Recht bovenaan deze pagina vind u een button. Voor het bestellen van het Ware dieetboek drukt men op de button. Tevens vind u hier meer informatie over het ware dieetboek.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,6 / 10
aantal stemmen:5
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons