• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Diëten met keukenapparatuur
Slim diëten met moderne keukenapparatuur…

Diëten met keukenapparatuur
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Kokosnoot dieet 6/10

Nog niet al te bekend in Nederland, maar in Amerika tegenwoordig net zo bekent als alle andere low carb (koolhydraatarme) diëten zoals het Atkins dieet, het High Protein Diet of South Beach dieet. Het kokosnoot dieet is opgezet door Cherie en John Calborn die het boek “coconut diet” op de markt brachten.

 

Het kokosnootdieet

Tijdens het kokosnoot dieet is het zeer belangrijk om dagelijks gebruik te maken van enkele eetlepels kokosolie. Ondanks dat kokosolie een hoog percentage aan verzadigde vetten bevat, beweren de auteurs van het coconut diet dat het regelmatig gebruiken van kokosolie essentieel is bij vetverbranding. Dit komt omdat de vetmoleculen in kokosolie behoren tot de MCT's (Medium Chain Triglycerides). Deze MCT’s worden heel snel omgezet in energie en veel sneller verbrand dan andere vetten.

 

Het gebruik van kokosolie tijdens een koolhydraatarm dieet werkt volgens de auteurs van het kokonut diet  zeer goed, men verbrandt het vet nog sneller.

 

Voor meer informatie over het kokosnootdieet raden wij u aan het boek aan de rechter zijde van deze pagina door te lezen. Het boek is te bestellen aan de rechter bovenkant van deze pagina.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6 / 10
aantal stemmen:23
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie koolhydraat diëten

Best beoordeeld
1. South Beach dieet 7,2/10
2. Atkins dieet 7,1/10
3. Be In Shape 6,7/10
Meest bekeken

Volg ons