• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

3 grote voordelen van stoppen met drinken van alcohol
Gezonder leven door beter eten en meer beweging…

3 grote voordelen van stoppen met drinken van alcohol
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Ladyline -/10

Gezien op TV! (Lifestyle Experience)

Ladyline is al bekend vanaf 1983 en is trendsetter op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie. Door ervaren vakspecialisten worden er afvalmethoden ontwikkeld die voor iedereen haalbaar moeten zijn. Of je nu 5 of 50 kg wilt afvallen.

Het concept van Ladyline werkt op natuurlijke basis, wat betekend dat er geen gebruik wordt gemaakt van maaltijdvervangers, eetlustremmers, pillen of andere onnatuurlijke middelen.

Regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegsprekken zijn de belangrijkste componenten van het Ladyline programma. Ladyline levert voor afvallen en afslanken alleen maatwerk. Er wordt een individueel programma op maat samengesteld waarmee u al snel gaat afvallen.

Op de website van Ladyline vind je een coaches bij jou in de buurt.  Het 'Advies op maat' gesprek zal jouw informeren over alle aspecten van de Ladyline formule en is geheel gratis. Na dit gesprek beslis je zelf  of u met Ladyline wilt beginnen.

www.ladyline.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

7 / 10
aantal stemmen:5
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons