• Eetdagboek

  Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

  Maak account
lees meer

Artikel

Dit zijn de redenen waarom fietsen zo goed voor je is
Regelmatig fietsen verminderd risico op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.…

Dit zijn de redenen waarom fietsen zo goed voor je is
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Lipo-dissolve -/10

Lipo-dissolve is een manier van afvallen doormiddel van injecties in de huid. De injectie bevat het middel fosfatidylcholine wat een injecteerbare vorm is van het voedingssupplement lecithine dat is afgeleid van sojabonen. Lipo-dissolve is dus een natuurlijke manier om af te vallen!

 

Wat doet Lipo-dissolve

Fosfatidylcholine wordt al enkele jaren in de geneeskunde gebruikt om vetophopingen in de aderwanden op te lossen. Enkele jaren geleden kwam een Braziliaanse arts op het idee om ook plaatselijke vetophopingen te behandelen met Lipo-dissolve Fosfatidylcholine. Dit gaf goede reslutaten.

 

Door de Lipo-dissolve Fosfatidylcholine wordt op een natuurlijke manier vet afgebroken, doordat ze de natuurlijke verhuishouding waarbij vet smelt en uit het lichaam wordt verwijderd een handje helpen. Door het inbrengen van de Lipo-dissolve injecties wordt het vet langzaam vloeibaar, zodat ze via de bloedbaan uit het lichaam worden verwijderd.


Behandeling met Lipo-dissolve

 

De Lipo-dissolve Fosfatidylcholine injecties worden rechtstreeks op de te behandelen plaats toegediend. De injecties zijn neit bedoelt om kilo's te verliezen, en is niet bedoeld als liposculptuur. Lipo-dissolve is een juiste methode om plaatselijke vetophopingen te verwijderen (die te klein zijn voor liposculptuur)


Welke plaatsen kan men behandelen met Lipo-dissolve

 • Dubbele onderkin
 • Hamsterwangen
 • Rijbroek
 • Heupen
 • Buik
 • Vetophoping tussen armen en schouders
 • Vetophopingen op de rug

 

Lipo-dissolve injecties in zijn werk

Vooraf worden de plekken waar de Lipo-dissolve injecties worden gegeven goed afgetekend. De behandeling bestaat uit enkele kleine prikjes in de te behandelen zone. De prikjes kunnen wat gevoelig zijn. een verdovende créme kan voor gevoelige mensen hiervoor een uitkomst bieden.

 

De behandeling wordt na 3 à 4 weken herhaald voor een juiste resultaat. Men heeft ongeveer 2 tot 5 behandelingen nodig per oppervlak wat behandeld moet worden. Het resultaat van de injecties is ongeveer zichtbaar na de 2 á 3 behandelingen.


Na de Lipo-dissolve behandeling

 

Neveneffecten kunnen optreden na de behandeling met Lipo-dissolve, namelijk:

 • Licht branderig gevoel aan huid
 • Roodheid aan de huid
 • Bloeduitstortingen

 

Na het krijgen van de Lipo-dissolve injecties kan mijn zijn normale dagritme vervolgen!

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

7,8 / 10
aantal stemmen:4
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie medisch afvallen

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons