• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Dit zijn de redenen waarom fietsen zo goed voor je is
Regelmatig fietsen verminderd risico op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.…

Dit zijn de redenen waarom fietsen zo goed voor je is
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

New Figure Afslankbehandeling -/10

Afvallen onder persoonlijke begeleiding met goed resultaat.

 

NewFigure Dieetbehandeling?

Een NewFigure behandeling is een persoonlijk afslankplan om op een verantwoorde manier. U valt met een NewFigure behandeling behandeling gecontroleerd af binnen een overzichtelijk tijdbestek.

 

De NewFigure afslankbehandeling wordt onder begeleiding van deskundigen gevolgt. De eerste stap die hierbij wordt gezet is figuurcorrigerend afvallen binnen een overzichtelijk tijdbestek. Hierna zal men zorgen voor een reintergratie om zo lang plezier te houden van het behaalde gewichtsverlies. Als derde stap zal men duurzaam gewicht gaan verliezen met normale voedingsmiddelen dankzij het Personal Foodplan (PF)

 

De NewFigure behandelingen worden in een privé kliniek begeleid, die verspreid zitten in verschillende landen en waarvan ook verschillende vestegingen in Nederland te vinden zijn.


Kennismaking met NewFigure Afslankbehandeling

 

Tijdens een eerste kennismaking met de kliniek wil men eerst veel informatie om men zo goed mogelijk te kunnen voorzien in de persoonlijke begeleiding. Tijdens de intakegesprek komt dit naar voren. Zo heeft men persoonlijke vragen over uw gezondheidstoestand, waar zeer vertrouwend mee omgegaan wordt. Op basis van deze gegevens maakt men een persoonlijk plan van aanpak. Men weet welk voedingssupplementen voor u het belangrijskte zijn en kunnen ze aangeven wat de benodigde tijd zal zijn om uw streefgewicht te behalen.


Afvallen met NewFigure behandeling

 

Tijdens het intakegesprek maakt een deskundige een persoonlijk behandelingsplan, wat men daar het personal foodplan (PF) noemt. Hierna moet u proberen de adviezen die gegeven worden zo goed mogelijk na te streven. Bij elke bezoek wordt uw gewicht opnieuw bekeken om zo de voortgang te bewaken. Op basis van de voortgang wordt eventueel de samenstelling van voedingssupplementen veranderd.

 
Geen pillen met de NewFigure behandeling?

 

De NewFigure behandeling maakt geen gebruik van pillen. De NewFigure behandeling bereikt het optimale resultaat met samenstelling van vitamines en aminozuren (ook wel voedingssuplemten). De vetzellen worden hierdoor aangepakt!

 

Een persoonlijk voedingsplan

Door de NewFigure behandeling verbruikt u dagelijks uit uw eigen vetreserves ongeveer 1500 Kcal. Om U goed en optimaal te voelen is dit niet voldoende. Deze 1500 calorieën worden daarom aangevuld met de voeding van het Persenal Foodpan (PF). Het Personal FoodPlan is een verantwoorde calorieaanvulling, geen dieet.

 

Een geleidelijke terugkeer naar normale voeding voorkomt dat men meteen vele kilo's aankomt. De reïntegratieperiode van de NewFigure behandeling voorkonmt dit. Het voorkomt terugkeer naar uw oude gewicht (jo-jo effect) en zit bij een NewFigure behandeling inbegrepen.

 

Wat kost de NewFigure behandeling?

De NewFigure behandeling via de kliniek kost 20 euro per week in de praktijk en 18 euro online. Dit is inclusief de 1-op-1 behandeling met de behandelaar, de dieetadviezen, Personal FoodPlan en alle benodigde supplementen.

 

Voor meer informatie ga naar: www.newfigurezoetermeer.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

7,1 / 10
aantal stemmen:9
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons