• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Sporten, diëten en cupmaten
De juiste sport bh tijdens het volgen van een dieet. Bekijk hier meer uitleg.…

Sporten, diëten en cupmaten
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Turbo low carb dieet 5,2/10

Het Turbo Low Carb Dieet is een dieet waarbij snel afvallen voorop staat. Het Turbo Low Carb Dieet word ook wel het blitsdieet genoemd, omdat het snel reseltaat oplevert.

 

Het Turbo Low Carb Dieet is een manier van afvallen en tegelijkertijd genieten. Het Turbo Low Carb dieet voorziet het lichaam van alles wat het nodig heeft, maar daarnaast zorgt het dieet ervoor dat het ook zeer lekker is (dus geen vieze sapjes en shakes).

 

Het Turbo Low Carb Dieet zorgt dat de combinatie van waardevolle eiwitten en de juiste koolhydraten samen gaan in het lichaam, waardoor men snel gewicht verliest. In een week tijd kan men met het Turbo Low Carb Dieet tot 3 kilo verliezen. Niemand wil een jojo-effect, door het volgen van het Turbo Low Carb Dieet voorkom je het jojo-effect en smult u uzelf slank.

 

De eiwitrijke voedingsmiddelen in het Turbo Low Carb Dieet  zorgen voor een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat eetbuien niet meer aan de orde zijn.

 

Om meer te weten te komen over het Turbo Low Carb Dieet  raad dietenlijst aan het boek te bestellen aan de rechter kant van de pagina 'Turbo Low Carb Dieet'. Het Turbo Low Carb Dieet boek  bevat de juiste recepten en een specifieke uitleg over het Turbo Low Carb Dieet. Een echte aanrader voor snel en verantwoord gewicht verliezen. 

 

 

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,2 / 10
aantal stemmen:24
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie koolhydraat diëten

Best beoordeeld
1. South Beach dieet 7,2/10
2. Atkins dieet 7,1/10
3. Be In Shape 6,7/10
Meest bekeken

Volg ons