• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Coach Nutrition: je eigen ‘persoonlijke’ coach in een app
Apps en online afvalprogrammas om gezonder te leven…

Coach Nutrition: je eigen ‘persoonlijke’ coach in een app
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

WH-Dieet - Voedingspatroon -/10

Overgewicht is op dit moment een groot probleem met vervelende gevolgen.
Voedingsdeskundige W. Hemerik besloot mede daarom zijn kennis van sport en voeding in een boek te verwerken en hoopt op deze wijze veel mensen te bereiken die geholpen kunnen worden om van hun overgewicht af te komen en om op het gewenste gewicht te blijven door een gezond en verantwoord ‘eetpatroon’ te volgen. Met verbluffende resultaten.

 

Wat dit boek zo uniek maakt, is dat u met een simpele berekening (stofwisselingssnelheid en activiteitsniveau) uw eigen gewicht in de hand kunt houden, en niet telkens hoeft af te wijken van uw voedingspatroon. Je bent ook zelf, actief, betrokken bij het tellen van calorieën. Alles is al uitgerekend zodat het gemakkelijk is gemaakt om de calorieën te tellen zodat je bewust bent van wat je eet. Op deze manier raak je overgewicht kwijt en voorkomt je het. Dit is de enige manier hoe je gezond en verantwoord af kunt vallen en op gewicht kan blijven, zonder dat je je hoeft uit te hongeren. Want lijnen is meestal levenslang.

 

Waar het uiteindelijk allemaal om draait is:  “eet wat verstandiger en regelmatiger, en beweeg wat meer”. Dat is de essentie van mijn boek. Geen moeilijke, dure woorden maar ik neem je gewoon stap voor stap mee om het voedingspatroon te wijzigen of bij te stellen. Er staan ruim voldoende “tussendoortjes” in om een eventueel hongergevoel te onderdrukken. Als je mijn boek gewoon stapsgewijs volgt zal binnen enkele weken al een verrassend resultaat te zien zijn, zonder dat je honger hoeft te lijden.  Het belangrijkste is om niet terug te vallen in de oude gewoontes (jojo effect). Door juist dit eetpatroon te volgen kun je dit voorkomen.

 

Voedingspatroon

Het voedingspatroon is makkelijk te volgen. Allereerst is het natuurlijk erg belangrijk dat we weten wat er nu eigenlijk allemaal in ons lichaam gebeurt met het eten dat we naar binnen werken. Daarom wordt in het boek uitgelegd hoe onze organen dit verwerken. Ook vindt u in het boek achtergrondinformatie van producten en  smakelijke recepten die weinig calorieën en vet bevatten. Bovendien zijn deze recepten eenvoudig klaar te maken. Dit, in combinatie met eenvoudige sportoefeningen, uitgewerkt met foto’s en de voedingstabellen die direct inzicht geven in de voedingswaarden van elk product, maakt dat juist dit boek onmisbaar is voor diegene die gezond willen leven zonder dat je daar je hele leven voor hoeft om te gooien!

 

Ook wordt beschreven hoe obesitas op jonge leeftijd al voorkomen kan worden.

 

Kijk voor meer informatie op www.wh-dieet.nl

ISBN: 978-90-8834-982-9

Auteur W.Hemerik.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,5 / 10
aantal stemmen:10
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons